marți, 30 iunie 2009

Un transfer de nota 7!

In ziua cand Real face prezentarea oficiala a lui Kaka,Totusi Steaua anunta un nou transfer si anume Rafal Grzelak de la Xanthi Skoda locul 7 in "Super Liga" Greciei. Polonezul un necunoscut pentru marea parte a mediei din Romania a mai jucat la Boavista Porto si Lech Poznan cele mai cunoscute echipe din cariera mijlocasului dreapta. Dupa estimarea nemtilor de la "transfermarkt.de" polonezul este cel mai valoros jucator al gruparii elene. El valoreaza 1,5 mil euro. Totusi Steaua mai are nevoie de intariri echipa nu sta prea bine la capitolul viteza in atac. Din pacate patronul echipe anunta un plafon de salarii foarte scazut pentru o echipa care-si doreste sa ajunga departe in europa league. Nu poti face mare performanta fara transferuri de jucatori de mare valoare iar in atac Steaua sta foarte prost iar apararea se bazeaza doar pe 2 fundasi ceea ce este foarte putin. Din pacate numeroase echipe si-au anuntat o remaniere puternica a loturilor si vor sa renunte la cei mai valorosi fotbalisti ai lor. Probabil si anul viitor vom repeta performantele extraordinar de scazute din sezonul trecut, iar ne vom lamenta si vom cauta principalii vinovati vom da afara antrenorii si iar se va repeta acest ciclu si iar si iar si iar.....

Drama lui Rafa



Celebritatea nu aduce fericirea completa .Este lucru sigur,Rafa Nadal , nr 1 mondial ATP, trece prin momente foarte grele ..mai grele decat stiu multi dintre noi.

Accidentarea lui Rafa, care l-a impedicat sa joace bine la Roland Garros si la fortat sa se retraga de la Wimbledon, nu este cea mai mare problema a jucatorului.Pe langa problemele fizice , Rafa se confrunta cu probleme in plan personal.Chiar daca totul parea roz in aceasta privinta se pare ca nu e chiar asa.Conform presei internationale parintii lui Rafa divorteaza, lucru ce il afecteaza foarte tare pe Rafa , care s-a declarat intotdeauna un familist convins.

Tot presa , cea engleza, vorbeste de posibilitatea ca Rafa sa nu mai joace tenis niciodata , accidentarea sa la ambii genunchi fiind mai grava decat se stia initial.

Aceste doua mari probleme din viata sa atat personala cat si profesionala il framanta pe marele campion spaniol .Desi nu a vrut sa vorbeasca despre acest subiect din viata sa personala, incercand sa se concentreze pe joc , acest lucru nu a mai fost posibil…

A jucat finala la Madrid , dar tot turneul nu s-a simtit in largul sau.. a mers la Roland Garros unde juca turneul sau favorit….a fost eliminat de Soderling in turul 4 dar nici pana atunci jocul lui Rafa nu a arata mare lucru iar expresia fetei sale spunea multe:framantare, suferinta , tristete….A venit apoi momentul decisiv pentru el :forfaitul dat turneului londonez unde in urma cu un an juca cel mai frumos meci din istoria tenisului si unde dupa cea mai lunga finala de la Wimbledon din istorie castiga trofeul in fata marelui sau rival , sarbatorind victoria in bratele parintiilor sai ( e singurul meci in care ambii parintii au fost in tribuna -cel putin din cate am vazut eu)…ce ironie…

Nu a trecut decat un an si totul pare sa se naruie pentru Rafa:accindentarea-care nu se stie cat de grava e, divortul parintiilor, posibilitatra ca de luni sa nu mai fie nr 1 mondial stiind ca prin lipsa sa ia dat cale libera lui Federer…..toate acestea si multe altele..pe care doar el le stie fac ca noi sa ii simtim lipsa …insa noi toti fanii sai trebuie sa fim alaturi de el si sa incercam sa il intelegem.

Tot ceea ce ne ramane e sa fim alaturi de Rafa si sa speram ca va reveni cat mai curand acolo unde ii este locul:pe terenul de tenis si ca va simti din nou bucuria de a juca tenis .

Vamos Rafa !!!

sâmbătă, 27 iunie 2009

ASD Manchester Castrovillari-FC Foglianise--Finala Champions League 2010

Probabil la vederea acestui titlu veti spune ca sunt nebun insa cele 2 echipe mentionate in titlu au un lucru in comun care le fac sa fie diferite:stema lor se aseamana foarte mult cu stema finalistelor Champions League 2009 si de aceea "Golden-Sport" va incepe o rubrica in care sa analizeze echipe necunoscute, cu nume ciudate,cu o istorie interesanta sau ale caror stemele sunt interesante si cine stie poate cu timpul vom vedea aceste echipe in Champions League.
Asazi vom analiza doua echipe din Italia despre care putini ati auzit: ASD Manchester Castrovillari.


Vom incepe cu ASD Manchester Castrovillari. Istorie

Echipa s-a infiintat in anul 1998 iar timp de 4 ani a participat numai la turnee In acesti patru ani echipa a fost antrenata de Peppo Landi.
Echipa Manchester Castrovillari in anul 1998.


Capitanul Nicola Di Gerio si antrenorul de atunci,Peppo Landi.




In sezonul 2002\2003 Manchester Castrovillari sa inscris in Terza Categoria iar la sfarsitul campionatului ocupand locul 1 au reusit sa promoveze in Seconda Categoria.In Seconda Categoria nu au avut mari probleme si la sfarsitul campionatului ei au promovat de pe locul 1 in Prima Categoria.Cea mai buna clasare in Prima Categoria a fost in sezonul 2006\2007 cand Manchester Castrovillari a ocupat locul 3 la sfarsitul campionatului.



Echipa care a promovat in Prima Categoria.


Palmares



Sezonul 1998-1999:Campionato Amatoriale:Locul 2



Sezonul 1999-2000:Campionato Amatoriale:Locul 2



Sezonul 2000-2001:Campionato Amatoriale:Locul 3



Sezonul 2001-2002:Campionato Amatoriale:Locul 2



Sezonul 2002-2003:Terza Categoria:Locul 1



Sezonul 2003-2004:Seconda Categoria:Locul 1



Sezonul 2004-2005:Prima Categoria:Locul 8



Sezonul 2005-2006:Prima Categoria:Locul 11



Sezonul 2006-2007:Prima Categoria:Locul 3



Sezonul 2007-2008:Prima Categoria:Locul 8



Sezonul 2008-2009:Prima Categoria:Locul 8





Urmeaza partea a II-a in care vom prezenta echipa FC Foglianise.

joi, 11 iunie 2009

Premier League - cel mai puternic campionat din Europa

Pentru sondajul despre cel mai puternic campionat din Europa au fost selectate campionatul Anglei, campionatul Spaniei, campionatul Italiei si cel al Germaniei.
Conform voturilor a 72 de persoane pe blogul www.golden-sport.blogspot.com , cel mai puternic campionat din Europa este cel englez. Premier League a depasit clar orice alt campionat, avand peste 65% din totalul de voturi. Prea multe cuvinte nu sunt de spus despre Premier League, fiind vazute rezultatele echipelor englezesti in Champions League, chiar daca Manchester a pierdut finala acestei competitii.
Locul doi este ocupat la egalitate de campionatul Spaniei si cel al Germaniei cu 14% din voturi.
Campionatul Spaniei "gazduieste" castigatoarea Champions League, in timp ce in Germania titlul a fost castigat de Wolfsburg, dupa ce o buna perioada revelatia Hoffenheim, nou promovata, a ocupat primul loc.
Pe ultimul loc s-a clasat campionatul Italiei, primind doar 6% din totalul de voturi. Se pare ca in ultimii ani a scazut considerabil in ochii suporterilor fotbalului. Odata cu scandalul Calciopoli, cand mai multe echipe au fost retrogradate, printre care Juventus si echipe precum AC Milan sau Fiorentina au fost depunctate sever, campionatul Italiei a intrat intr-un regres care inca nu se opreste. 

marți, 9 iunie 2009

Spania spulbera Azerbaijan intr-un meci amical

Spania a avut de disputat un meci amical contra echipei nationale a Azerbaijanului si nu a avut probleme in a castiga acest meci.Echipa antrenatata de Vicente del Bosque a invins cu un neverosimil 6-0.Atacantul Valeniciei,David Villa,a fost declarat omul meciului datorita faptul ca a marcat toate golurile primei reprize printr-un hat-trick(goluri in min.34,38 si 45 din penalty).Repriza secunda a fost asemanatoare cu prima.Au fost marcate tot 3 goluri de catre Riera('67),Guiza('71) si Torres ('87).Scor final 6-0,intr-un meci in care ibericii au practicat un fotbal foarte spectaculos,eficient si modern.

luni, 8 iunie 2009

Moartea unei idei






De circa o luna revelaţia ultimilor trei ani din hocheiul românesc, HC Csikszereda, este aproape de colaps. Fără bani după retragerea finanţatorului Janos Kurko şi cu toţi jucătorii deveniţi liber de contract, una dintre cele mai bune echipe autohtone se îndreaptă spre sfârşit.

Câştigătoarea competiţiei româno-maghiare, Liga Mol, dublă vicecampioană naţională şi vicecampioană a Ungariei, HC Csikszereda va deveni din acest sezon doar o amintire în analele hocheiului romanesc.
„În proporţie de 70% se va desfiinţa pentru că până acum nu am primit niciun semn că cineva ar fi interesat de echipă. Eu am lăsat locul liber, dând posibilitatea celor care doreau să mă ghideze într-o parte sau alta ca să facă tot ce doresc cu echipa, pe banii şi munca lor”, a declarat Kurko, care încă mai deţine funcţia de preşedinte al grupării. Retragerea finanţării acestuia a fost urmarea sancţiunilor dictate de conducerea FRHG (15 puncte penalizare pentru club şi amendă de 10.000 de euro) după ce zece jucători de la HC au boicotat naţionala din cauza lipsei unor asigurări „medicale decente”.

Înfiinţată în 2003, cu scopul de a fi o pepinieră a multiplei campioane naţionale Sport Club Miercurea Ciuc, HC Csikszereda a ajuns ca în mai puţin de cinci ani să se bată de la egal la egal cu echipa mare a oraşului harghitean. Gândită ca un „Athletic Bilbao” al hocheiului românesc, HC s-a rupt de echipa mare tocmai din cauză că tinerii nu erau promovaţi. O aventură sportivă care s-a terminat cu rezultate de excepţie, HC fiind şi prima echipă românească care a disputat finala în campionatul Ungariei.

„Cred că hocheiul a fost mai spectaculos, mai frumos, mai calitativ. Nu ştiu ce va urma, dar cred că se va simţi lipsa acestei echipe care a pornit cu jucătorii din propria pepinieră”, Janos Kurko.

Ce se intampla cu hocheiul romanesc in momentul actual depaseste orce imaginatie. De al o disciplina chinuita de anii grei de tranzitie, am ajuns acum, la inceputurile unui nou mileniu, sa traim din amintiri. Echipele din Bucuresti, sau ma rog, echipa, ca e vorba doar de Steaua, nu mai are forta de altadata, devenind o echipa de pluton (tare asta, intr-un campionat cu 6 echipe, din care 3 sunt de semi-amatori, sa fii o formatie de pluton) iar Galatiul se zbate intr-o saracie lucie, echipa neavand nici o pretentie. Brasovul si Gheorghieniul sunt ousidere clare. Singurele care mai conteaza erau HC si SC din Miercurea-Ciuc. Sport Club era o echipa cre se baza pe jucatori cu experienta si straini, iar Hockey Club miza pe jucatori autohtoni.

Acum proiectul celor de la HC Csikszereda e pe cale sa se stinga. Dar nu e moartea doar unei echipe. Mai mult decat atat, e moartea unei idei. Aceea care spune ca in sportul romanesc se poate face ceva. Da, se poate, insa se va gasi intotdeauna cineva care sa-ti puna bete-n roate, sa te de-a la o parte, sa te distruga. De ce ? Pentru ca ai avut curajul sa arati tuturor ca si noi putem, ca nu suntem o natie de looseri. Insa e mai usor sa distrugi, mult mai usor cu aceste contructii fragile din spatiul carpato-danubiano-pontic. Se spunea ca dupa acel parcurs european nebun din 2005-2006, fotbalul romanesc va creste de la an la an. Unde suntem acum, la 3 ani de la acel parcurs ? Unde am fost si inainte de acea performanta, si continuam sa cadem. An de an. Ce a urmat dupa acel parcurs ? Scandaluri, circ, mult circ, fotbal putin, foarte putin .. scandaluri au mai fost, dar in ultimii ani au atins cote apocaliptice. Cu ceva ani in urma, dupa ce a plecat de la Rapid, Mircea Lucescu spunea ca nu se mai intoarce niciodata in fotbalul mioritic: "Aici invidia e prea mare ... cand construiesti o echipa si ai rezultate, se unesc toti impotriva ta, doar ca sa te distruga, folosindu-se de toate mijloacele existente." Asa si in hochei, s-a construit o echipa frumoasa, care a avut rezultate, insa orice vis dispare daca e fabricat in Romania.


RIP HC ...




Reteta reusitei lui Wolfsburg


La inceputul sezonului care tocmai s-a terminat din Bundesliga era 5 candidate sigure pentru titlu:Bayern Munchen,Werder Bremen,VFB Stuttgart,Bayer Leverkusen si Schalke 04.Toate aceste echipe investisera masiv in aducerea unor jucatori cu experienta care sa poata faca diferenta pe teren.Insa putini au bagat in seama echipa din Wolfsburg,formatia care la finelele sezonului a castigat primul sau titlu din istorie.Procesul de formare a acestei echipe incepuse din 2007,odata cu venirea lui Felix Magath ca antrenor.Wolfsburg terminase acel sezon pe un loc 5,care avea sa ii aduca un loc in preliminariile cupei UEFA.Magath i-a adus in acel sezon pe necunoscutii de atunci Grafite si Dzeko,care in primul lor an la clubul german nu au impresionat.

Grafite este un atacant brazilian care pana in 2006 nu cunoscuse fotbalul european.El jucase pana in acel moment la echipe braziliene cu nume precum Goias,Gremio Porto Alegre sau Sao Paulo.Apoi a urmat transferul sau la echipa franceza Le Mans.A jucat un singur sezon,disputant 51 de partide in care a inscris de 17 ori.Apoi a urmat mutarea sa la Wolfsburg unde a inscris 11 goluri in primul sau sezon.Brazilianul de 30 de ani a aratat o forma fantastica in recentul sezon incheiat inscriind nu mai putin de 28 de goluri,fiind golgheterul acestei echipe.Este considerat unul din principalii artizani ai succesului lui Magath.
Un gol fantastic marcat de Grafite in meciul Wolfsburg-Bayern Munchen 5-1:


Edin Dzeko a fost un alt nume necunoscut pana la transferul sau la Wolfsburg.Bosniacul s-a dovedit a fi o super-achizitie pentru care s-au cheltuit numai 4 milioane de euro.Alaturi de Grafite Dzeko a fost foarte eficient marcand 25 de goluri.Au fost numeroase meciuri in care el a decis de unul singur rezultatul marcand hat-trickuri pe banda rulanta.Desi are doar 23 de ani Dzeko este un jucator de baza la Wolfsburg dar si la echipa nationala a Bosniei,unde in 17 partide disputate a inscris de 12 ori.Cluburi precum Arsenal sau Chelsea au manifestat interes pentru atacantul bosniac,insa conducerea lui Wolfsburg a declarat ca este netransferabil.


Inaintea sezonului 2008-2009 s-a estimat ca Wolfsburg a cheltuit in jur de la 80 milioane de euro pentru aducerea unor jucatori cu nume.

Primele achizitii au fost cuplul de fundasi de la Palermo Zaccardo-Barzagli.Ultimul mentionat a fost folosit constant de Magath(34 meciuri disputate,0 goluri) pe cand Zaccardo a suferit numeroase accidentari care l-au scos din prima echipa(11 meciuri si 1 gol marcat).De asemenea un alt bosniac a contribuit la succesul lui Wolfsburg.Numele sau este Misimovic si a jucat 33 de meciuri in care a inscris de 7 ori.Pentru mijlocasul bosniac s-a platit suma de 3.9 milioane de euro.

Magath a parasit Wolfsburg pentru a antrena Schalke 04,iar actualul antrenor al echipei germane este fostul antrenor al celor de la VFB Stuttgart Armin Veh.

duminică, 7 iunie 2009

Era Lucescu Jr. a inceput cu o victorie


Cu toti am asteptat meciul echipei nationale a Romaniei in deplasarea din Lituania din diverse motive.Primul si cel mai important a fost sa se vada noua echipa a noului selectioner.Rezultatul a fost unul cat se poate de bun tinand cont ca este prima data cand toti acesti baieti joaca impreuna,iar la fluierul de start al arbitrului suedez echipa noastra a avut 11 jucatori de la 11 cluburi diferite.Lumea fotbalului romanesc a salutat deciziile luate de Razvan Lucescu,cum ar fi neconvocarea unor jucatori care pe vremea lui Piturca nu jucau mai nimic,cum ar fi Codrea,Cocis sau Tamas.

Aseara s-a vazut ca jucatorii romani au alergat,am fost net superiori la posesie si la numarul de kilometri alergati.Am avut cele mai clare ocazii de gol si doar ghinionul a facut ca scorul sa nu fi fost mai mare.Golul lui Marica a fost unul frumos si a adus 3 puncte,care pentru calificarea aproape ca nu mai conteaza,dar este o victorie de moral pentru o noua echipa,un nou selectioner.

Toata echipa a jucat foarte bine.Defensiva formata din jucatori foarte experimentati,caliti in campionatele straine:Sapunaru-Radoi-Chivu-Rat.
Mijlocasii de asemenea au jucat excelent recuperand numeroase baloane si ajutatand atacantii sa realizeze faze periculoase.Tiberiu Ghioane a demonstrat ca este un mijlocas de clasa,genul de mijlocas care a lipsit Romaniei lui Piturca.Lucescu Jr. a demonstrat ca este un antrenor care nu poarta pica pe jucatori.Acum 4 ani Mara,care juca in Giulesti pe atunci,a fost exclus din lot de catre Razvan pentru numeoroase abateri disciplinare.Aseara actualul jucator al CFR Clujului a fost titular si a jucat foarte bine.

Se vede faptul ca acest nou antrenor chiar impune o tactica,si nu joaca clasicul "magarus in 5".Acest rezultat ne da incredere ca o echipa noua si performanta poate fi reconstruita in decursul acestor preliminarii,pentru a forma un prim "11" competitiv pentru viitoarele preliminarii la EURO 2012.

La sfarsitul acestui meci Razvan Lucescu a declarat ca nu va uita acest meci niciodata si ca baietii au avut o atitudine pozitiva.Multumim Razvan pentru ca ai facut o noua echipa,care joaca un fotbal spectaculos,modern si eficient!

sâmbătă, 6 iunie 2009

62 de ani de istorie

  • Fondata la 7 iunie 1947, Asociatia Sportiva a Armatei, avea sa se transforme in cea mai titrata si cea mai importanta echipa de fotbal a Romaniei.
  • In 1948 denumirea clubului se schimba in CSCA (Clubul Sportiv Central al Armatei), pentru ca in 1950 sa i-a titulatura de CCA (Casa Centrala a Armatei). 
  • Primul trofeu al echipei a venit in anul 1949, invingand in finala Cupei Romaniei pe CSU Cluj. 
  • Clubul ce avea sa devina Steaua si-a facut intrarea in lumea buna a fotbalului castigand campionatul de trei ori la rand. 1951, 1952 si 1953. De asemenea in 1951 a castigat si Cupa Romaniei, devenind prima echipa care reusea dubla. 
  • Denumirea de Steaua a aparut abia in 1961, atunci cand s-a decis schimbarea numelui clubului in CSA Steaua Bucureşti. Sub aceasta titulatura echipa avea sa castige titlul in 1962 si in 1968, jucand pe stadionul republicii si pe stadionul 23 august, devenit mai apoi Lia Manoliu.
  • La 9 aprilie 1974 este inaugurat stadionul Ghencea, intr-un meci cu OFK Belgrad, stadion pe care echipa isi disputa meciurile de acasa si in prezent. 
  • Pe stadionul Ghencea Steaua castiga titlul in 1976 si 1978, apoi dupa 6 ani de pauza, sub conducerea lui Emeric Jenei, reuseste sa castige din nou titlul si avea sa urmeze un parcurs fenomenal in Europa. 
  • In anul competitional 1985-1986 Steaua elimina rand pe rand Vejle BK, Budapest Honvéd FC, Kuusysi FC şi pe RSC Anderlecht si reuseste sa ajunga intr-un punct in care nicio echipa romaneasca nu ajunsese pana la acel moment si nici nu a ajuns de atunci. Steaua era in finala Cupei Campionilor Europeni. 
  • In Spania, impotriva Barcelonei, pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, dupa un meci fenomenal, incheiat la loviturile de departajare, cu Helmuth Duckadam aparand rand pe rand suturile adversarilor, Steaua reusea sa castige Cupa Campionilor Europeni, devenind prima echipa din estul Europei care reusea aceasta performanta. Marcatorii Stelei la loviturile de departajare sunt Marius Lacatus si Gabi Balint.
  • In 1987 Steaua reuseste sa isi adjudece si SuperCupa Europei, in fata unei alte echipe din estul Europei si anume Dinamo Kiev, pe care a invins-o cu 1-0 prin golul lui Gheorghe Hagi din lovitura libera.
  • Steaua a continuat parcursul foarte bun in Europa, ajungand in sezonul 1987-1988 in semi-finale iar in 1989 a ajuns din nou intr-o finala de Cupa Campionilor, pe care a pierdut-o in fata clubului AC Milan cu 4-0.
  • Din iunie 1986 pana in septembrie 1989 Steaua a reusit o serie fenomenala de 104 meciuri fara infrangere, stabilind un record care se mentine si astazi la nivel european, chiar daca la nivel mondial a fost depasit.
  • In 1998 clubul Steaua se separa definitv de CSA Steaua, ramand simplu, FC Steaua Bucuresti, sub patronatul lui Viorel Paunescu.
  • In 2002 clubul ajunge sub patronatul lui Gigi Becali, care incearca, cel putin teoretic, sa aduca o schimbare marcanta pentru echipa.
  • In sezonul 2004-2005 Steaua reuseste sa acceada in grupele Cupei Uefa, apoi sezonul urmator reuseste sa ajunga in semi-finalele aceleiasi competitii, fiind la un pas de finala ...
  • In sezonul 2006-2007 Steaua a reusit sa se califice in grupele Champions League, performanta neatinsa de alta echipa romaneasca pana la acel moment, doar Steaua avand 3 calificari un grupele acestei competitii.
  • In intreaga istorie Steaua a castigat 23 de titluri in campionatul intern, 20 de Cupe ale Romaniei, 5 Super Cupe ale Romaniei, o Cupa a Campionilor si o Super Cupa a Europei.

  • Totusi, ce rost au toate astea daca Steaua nu este a noastra? Ce rost are sa profanam numele atator mari jucatori spunand ca ei au jucat la Steaua. La Steaua care acum este a lui Gigi Becali si pe care o trateaza mai rau decat pe o prostituata ieftina?
  • Nu exista niciun rost. Steaua este ... pentru mine este doar in amintire. Steaua de astazi nu este STEAUA. Este pur si simplu o echipa a lui Gigi Becali, o rampa publicitara si electorala.
  • Voi de ce permiteti sa isi bata joc de STEAUA? Poate ca in fond nu o meritam ...

miercuri, 3 iunie 2009

Va fi demis Domenech de la nationala Frantei?

Momentan nu se poate spune faptul ca nationala Frantei joaca exceptional,iar suporterii dau vina pe selectionerul Domenech.Dupa finala Cupei Mondiale din 2006 echipa franceza nu a mai obtinut rezultate notabile.Mai rau,la ultima editie a Campionatului European 2008,Franta nu a reusit sa treaca de grupe.La actualele preliminarii pentru CM 2010 din Africa de Sud evolutiile francezilor nu au convins,suferind infrangeri usturatoare precum cea cu Austria(un 3-1 in primele meciuri ale grupelor).

Pe 2 iunie Franta a disputat un amical contra echipei nationale a Nigeriei,meci disputat pe arena principala din Saint-Ettiene.Francezii au fost invinsi cu 1-0 prin golul marcat de Akpala in minutul 32,desi au avut nume mari pe teren cum ar fi Ribery,Gourcuff sau Benzema.Ingrijorator pentru francezi este faptul ca jocul lor nu merge si ajung cu greu la poarta adversar,chiar daca au numerosi jucatori cu profil ofensiv.

Daca Domenech va fi demis,grupa Romaniei din preliminariile Campionatului Mondial ar putea fi numita "grupa selectionerilor demisi",datorita faptului ca Piturca si Bruckner nu mai sunt antrenori la nationalele Romaniei,respectiv Austriei.

Rezumatul video al partidei Franta-Nigeria 0-1:

E.A.U-Germania 2-7 Nemtii le-au predat o lectie de fotbal arabilor

Germania a disputat un meci amical contra Emiratelor Arabe Unite pregatindu-se astfel de meciurile pentru campionatul mondial din 2010.Low a surprins convocandu-l pentru prima data la nationala pe jucatorul de originine braziliana a lui Stuttgart,Cacau.

Nemtii au facut legea in acest meci iar la finalul primei reprize era deja 4-0,goluri marcate de catre Westermann '29,M.Gomez '35 si '45 si Trochowski '39.In repriza secunda oaspetii au fortat si au mai inscris de inca trei ori prin Gomez '47 si '90 iar Juma a inscris un autogol in minutul 52.Golurile de onoare ale gazdelor au fost marcate de catre Salem '43,Mubarak '73.Omul meciului a fost noul atacant al celor de la Bayern Munchen,Mario Gomez care a inscris 4 goluri in acest meci.

Rezumatul acestui meci:

luni, 1 iunie 2009

Un video in cinstea celor de la Unirea Urziceni



UN VIDEO REALIZAT DE GOLDEN-SPORT PENTRU BAIETII DE LA UNIREA URZICENI!!!!!!

Unirea Urziceni e aproape de castigarea primului titlu

Formatia antrenata de Dan Petrescu a castigat titlul in Liga1 dupa victoria obtinuta la Timisoara si probabil ca va juca in grupele Champions League.Poli Timisoara ar putea castiga titlul doar in cazul in care si-ar primi cele 6 puncte inapoi iar in ultima etapa Urziceniul ar pierde cu Steaua si Poli sa castige cu Brasovul.


Unirea Urziceni a invins-o pe Poli Timisoara cu 2-1 iar F.C Brasov a invins in Steafan Cel Mare pe Dinamo cu scorul de 2-0.Dupa aceste 2 meciuri soarta campionatului este jucata in proportie de 99 la suta.



Sorin Frunza in autocar dupa meci ascultand imnul Champions League:”Borcea,Borcea,cand o sa-ti auzi tu melodia asta Borcica?Iar plange Borcica”