sâmbătă, 29 mai 2010

Ucraina - Romania 3 -2 sau Ce poti pierde in 3 minute

Dupa un joc destul de bun, Romania a fost invinsa de Ucraina cu scorul de 3-2 dupa ce "tricolorii" aveau 2 - 1 pe tabela in minutul 65. In prima repriza Ucraina a avut mai multe ocazii in timp ce Romania a contat doar prin sutul lui Andrei Cristea la coltul lung din minutul 8 si prin sutul pe langa poarta a lui Chivu din minutul 44. Singurul gol al primei reprize a venit in minutul 15 printr-un gol marcat de Aliyev dinttr-o lovitura libera de la 25 de metri.

La pauza Razvan Lucescu a facut 2 schimbari: au iesit Cristea si Ghionea iar in locul lor au intrat Niculae si Cocis. In minutul 57 Tamas inscrie cu un sut puternic care a adus egalarea pentru Romania. Dupa ocazia lui Daniel Niculae din minutul 61 acelasi Niculae inscrie pentru 2-1 dupa o recuperare a lui Bilasco. Din minutul 65, cand a inscris Niculae, Romania nu a mai contat deloc in atac iar Ucraina a inscris prin Konoplianka in minutul 77 dupa alte 3 ocazii ale ucrainienilor. Dupa gol Razvan il schimba pe Roman cu Deac. In minutul 80 Sevcenko a trimis mingea peste Lobont iar Chivu, venit in viteza a trimis catre poarta ca mai apoi Tamas sa inscrie in propria poarta.

Concluziile acestui meci sunt: l-am castigat pe Bilasco, am pierdut al doilea meci din 2010 dupa acel 0-2 de la Timisoara cu Israel, am pierdut pentru prima data in istorie in fata celor din Ucraina.

Rezumat VIDEO



Niciun comentariu: