luni, 31 mai 2010

Manchester United il vrea pe Bojan

Manchester United a facut o oferta de 14 mil de euro pentru tanarul jucator al Barcelonei, Bojan Krkic. Sir Alex Ferguson il vede pe Bojan ca partenerul perfect pentru Rooney in atacul "diavolilor". Cu acest transfer Ferguson vrea sa gaseasca inlocuitorul lui Ronaldo.El a incercat in diferite randuri sa il inlocuiasca pe portughez prin aducerea lui Berbatov si Owen dar niciunul nu reusit sa confirme.
In ianuarie Arsenal si-a aratat interesul pentru Bojan deoarece Van Persie este accidentat. De cateva saptamani se vorbeste despre intoarcerea lui Fabregas la Barcelona si despre un posibil schimb cu Bojan sau Toure.

duminică, 30 mai 2010

Cei mai buni 100 de jucatori prezenti la Mondiale

Conform unui sondaj realizat de site-ul spaniol http://www.marca.com/ cei mai buni 100 de jucatori prezenti la mondiale de-a lungul timpului sunt:


Cei mai buni 15 portari:

Cel mai votat portar a fost Casillas, care a strans  30.200 de voturi. Fotbalistul lui Real Madrid este urmat in clasament de Gianluigi Buffon care a adunat tot atatea voturi. Pe locul trei este Dino Zoff cu 30.000 de voturi.

Lista completa cu cei 15 portari este:Van der Sar, Khan, Schmeichel, Lev Yashin, Walter Zenga, Shilton, Maier, Schumacher, Dassaev, Fillol, Zubizarreta si Barthez.


Cei mai buni 25 de fundasi:

Cel mai bun fundas ales de cititorii marca.com este Franz Beckenbauer care a strans 24.240 de voturi. Maldini cu  24.100 de voturi a ocupat locul doi iar Roberto Carlos cu 22.800 a ocupat locul 3. In Top 10 se afla spaniolul Fernando Hierro cu 20.100 de voturi si Puyol cu 20.000 de voturi.


Lista completa cu cei 25 de fundasi este: Cafu, Baresi, Cannavaro, Thuram, Koeman, Desailly, Passarella, Camacho, Bobby Moore, J. Charlton, Brehme, Vogts, Carlos Alberto, Breitner, Campbell, Kohler, Lahm, Frank de Boer, Jorginho si Manolo Sanchis.

Cei mai buni 30 de mijlocasi:

La mijloc  domina 3 legende ale fotbalului: Zidane (12.200de voturi), Maradona(16.400 de voturi) si Pele (16.300 de voturi). Primul spaniol prezent in "Top 10" este Xavi,pe locul 6 cu 15.240 de voturi.

Lista completa cu cei 30 de mijlocasi este: Michael Laudrup, Zico, Platini, Matthaus,Charlton, Francescoli, Gullit, Socrates,Figo, Neeskens, Pirlo, Mauro Silva, Vieira, Falcao, Hagi, Dunga, Ballack, Beckham, Gascoigne, Keane, Míchel, Davids, Tardelli, Scifo, Ribery si Luis Fernandez.

Cei mai buni 30 de atacanti: Cei mai buni 3 atacanti care au fost la Mondiale sunt Ronaldo, Van Basten si Romario. Actualul atacant al celor de la Corinthians a strans peste 16.000 de voturi.

Lista completa cu cei 30 de atacanti este: Cruyff, Muller,Kempes, Eusebio, Roberto Baggio, Batistuta, Bergkamp, Klinsmann, Bebeto, Rivaldo, Rossi, Hugo Sánchez, Suker, Rummenigge, Stoichkov, Butragueno,Henry, Ronaldinho, Owen, Lineker, Klose, Caniggia, Robert Milla, Eto'o si Fernando Torres.

sâmbătă, 29 mai 2010

Ucraina - Romania 3 -2 sau Ce poti pierde in 3 minute

Dupa un joc destul de bun, Romania a fost invinsa de Ucraina cu scorul de 3-2 dupa ce "tricolorii" aveau 2 - 1 pe tabela in minutul 65. In prima repriza Ucraina a avut mai multe ocazii in timp ce Romania a contat doar prin sutul lui Andrei Cristea la coltul lung din minutul 8 si prin sutul pe langa poarta a lui Chivu din minutul 44. Singurul gol al primei reprize a venit in minutul 15 printr-un gol marcat de Aliyev dinttr-o lovitura libera de la 25 de metri.

La pauza Razvan Lucescu a facut 2 schimbari: au iesit Cristea si Ghionea iar in locul lor au intrat Niculae si Cocis. In minutul 57 Tamas inscrie cu un sut puternic care a adus egalarea pentru Romania. Dupa ocazia lui Daniel Niculae din minutul 61 acelasi Niculae inscrie pentru 2-1 dupa o recuperare a lui Bilasco. Din minutul 65, cand a inscris Niculae, Romania nu a mai contat deloc in atac iar Ucraina a inscris prin Konoplianka in minutul 77 dupa alte 3 ocazii ale ucrainienilor. Dupa gol Razvan il schimba pe Roman cu Deac. In minutul 80 Sevcenko a trimis mingea peste Lobont iar Chivu, venit in viteza a trimis catre poarta ca mai apoi Tamas sa inscrie in propria poarta.

Concluziile acestui meci sunt: l-am castigat pe Bilasco, am pierdut al doilea meci din 2010 dupa acel 0-2 de la Timisoara cu Israel, am pierdut pentru prima data in istorie in fata celor din Ucraina.

Rezumat VIDEO



Ucraina - Romania ! Primul 11

Romania: Lobont - Maftei, Tamas, Chivu, Rat - Roman, Radoi, Ghioane, Cr. Tanase - Bilasco, A. Cristea

Dupa meciul din aceasta seara pentru Romania mai urmeaza inca 2 amicale contra celor de la Honduras si Macedonia.

duminică, 16 mai 2010

Campioanele Europei

Anglia - Chelsea                    

Austria - Red Bull Salzburg               

Belgia - Anderlecht

Bosnia - Zeljeznicar

Cehia - Sparta Praga

Croatia - Dinamo Zagreb

Danemarca - F.C Copenhaga

Finlanda - Helsinki

Franta - Marseille

Germania - Bayern München

Grecia - Panathinaikos Atena

Irlanda - Bohemians

Italia - Inter

Moldova - Sheriff Tiraspol

Norvegia - Rosenborg

Olanda - Twente

Polonia - Lech Poznan

Portugalia - Benfica

Rusia - Zenit

Scotia - Glasgow Rangers

Serbia - Partizan

Slovenia - Koper

Spania - Barcelona

Turcia - Bursaspor

Ucraina - Sahtior

Ungaria - FC Fehervar

duminică, 9 mai 2010

Cristiano Ronaldo poate devenii cel mai bun debutant din istoria Realului

Cristiano Ronaldo continua sa scrie istorie la Real Madrid. Dupa golul inscris celor de la Athletic Bilbao, Ronaldo e la un gol in urma marelui Di Stefano in clasamentul celor mai buni debutanti de la Real. Pe primul loc e Di Stefano cu 27 de goluri inscrise in sezonul 1952-53 iar pe locul 2 se afla Ronaldo cu 26 de goluri iscrise in 28 de partide.

Cu reusitele din acest sezon Ronaldo e peste Van Nistelrooy care a inscris 35 de goluri in 37 de partide si peste Iván Zamorano care a inscris tot 26 de goluri dar in 34 de meciuri. Spre deosebire de cei doi Ronaldo a inscris cele 26 de goluri in doar 29 de partide.

Cel mai bun debutant din istoria Realului e Di Stefano, considerat cel mai bun jucator din istoria Realului. El a reusit sa inscrie 27 de goluri in 28 de meciuri in sezonul 1953-54.
Cu un gol impotriva celor de la Malaga, CR. l-ar egala pe Di Stefano in clasamentul celor mai buni debutanti de la Real Madrid.

Imaginea zilei - Guti isi ia ramas bun de la fanii Realului

Gu isi ia ramas bun de la fanii Realului.Il asteapta un nou inceput la Galatasaray.




duminică, 2 mai 2010

Twente e noua campioana in Olanda

Echipa antrenata de Steve McLaren, a castigat titlul in Olanda dupa 2-0 cu NAC Breda.Dupa 34 de etape Twente a castigat campionatul la un punct distanta fata de Ajax, care a invins in ultima etapa pe NEC Nijmegen cu 4-1.