miercuri, 21 iulie 2010

Cine castiga cursa pentru Mesut Ozil ?

O data cu terminarea Campionatului Mondial o multime de cluburi mari din Europa s-au inscris in cursa pentru jucatorul de origine turca, Mesut Ozil. Printre aceste echipe se afla: Man.Utd,  Man. City, Arsenal, Real Madrid, Chelsea. E cert ca cei de la Werder Bremen vor multi bani pe el  insa destinatia finala nu se stie. Dupa ultimele informatii Manchester United ar fi favorita la achizitionarea tanarului mijlocas care a inscris 1 gol in cele 7 partide la de Mondial.  Dupa United, City ar putea veni cu o oferta buna insa mai e timp si de o oferta de la Real Madrid (mai ales daca Mourinho il doreste). Arsenal e interesata de el deorece se stie interesul lor pentru jucatorii tineri insa din punct de vedere financiar are cele mai putine sanse sa il achizitioneze. Pana la urma cei de la Werder il vor ceda la echipa care ofera mai multi bani deci Ozil va deveni "noul Diego" (speram ca el sa confirme la viitoarea sa echipa).

Cine credeti ca va castiga cursa pentru Ozil ?


3 comentarii:

DlMuresan spunea...

Sper sa nu mearga la Real, desi Mourinho e un mare antrenor. Mai bine i se potriveste stilul Arsenal-Manchester.

DrogBa spunea...

Eu as vrea sa il vad cam 2 ani la Arsenal... dupa aceea poate merge la oric echipa ( cu siguranta Wenger il face fotbalist in adevaratul sens al cuvantului). Cat despre plecarea la Real...nu vreau sa il vad fundas( cum a fost pana si Eto'o in finala).

paginadesport spunea...

greu de spus, insa stim ca atunci cind Mourihno isi pune ceva in cap ...Da, pista Arsenal ar fi mai buna pentru mintea lui de 21 de ani. sa vedem.