joi, 29 iulie 2010

MYPA - Poli 1 - 2 ! Cronica meciului si rezumatul video

Poli Timisoara a invins echipa finlandeza MYPA cu scorul de 2 - 1 prin golurile marcate de Iulian Tames in min 35 si Axente in min 74. In minutul 8 Poli a avut prima ocazie prin Dorin Goga care a sutat in transversala din 12 metri. Pana la golul de 1 - 0, Poli a mai avut cateva ocazii prin Chiachi si Magera insa si MYPA a avut o bara prin Saxman. Jucatorul venit de la F.C Arges, Iulian Tames a inscris in min 35 dupa o lovitura libera batuta scurt de Magera catre Chiacu care a centrat in careu de unde Tames a punctat.

La pauza Petrovici a facut 2 schimbari: Au iesit Curtean si Chiacu, inlocuiti de Contra si Axente. In min 48 Axente a avut prima ocazie pentru alb-violeti cu un sut de la 14 metri pe langa poarta pentru ca un minut mai tarziu MYPA sa egaleze prin Rickketts dupa gaza lui Pantilimon, la care se vede ca nu le are cu iesirile pe centrare. Dupa golul egalizator Poli a fost mai tot timpul in atac si a avut o multime de ocazii prin Goga, Magera si Mera. In minutul 74 a venit si golul victopriei inscris de tanarul Axente din 12 metri, dupa pasa lui Tames. Dupa greseala de la primul gol marcat de finlandezi, "Panti" devine "ingerul pazitor" dupa ce a scos un sut al finlandezilor venit undeva aproape de ultimul minut.


Poli Timisoara 29.07.2010
Încărcat de cyb0org. - Check out more sports and extreme sports videos.


De mentionat ca la stadion au fost si zece polisti. Duminica Poli intalneste pe Gaz Metan in etapa a II -a a Ligii 1 si trebuie neaparat sa invinga pentru un moral mai bun dupa punctele pierdute acasa cu Gloria Bistrita.

Primul 11 Poli Timisoara: Pantilimon - Luchin, Mera, Cisovsky, Scutaru - Chiacu, Alexa, Tameş, Curtean - Goga, Magera.

Schimbari:
Axente pentru Curtean (min 45)
Contra pentru Chiacu (min 45)
Bourceanu pentru Tameş (min 84)

Un comentariu:

Vali D spunea...

Salut. Sunt administratorul site-ului http://www.liga3.com si doresc sa facem un schimb de link/bannere. Daca esti de acord ma poti contacta pagina de contact a site-ului.
O zi faina.