marți, 27 iulie 2010

De la rusi vine semnalul


Nu voi vorbi despre meciul in sine deoarece nu l-am vazut. Avem 5 televiziuni de sport in Romania insa nici una nu a luat drepturile tv pentru partida din preliminariile Champions League, Unirea Urziceni - Zenit. Cinci televiziuni de sport mari si late: DigiSport, Sport.ro, GspTV, Telesport, BoomSport ( chiar sase daca includem SportKlub) dar nici una dintre aceste televiziuni nu si-a aratat interesul pentru a transmite un meci ce conta pentru Champions League. Si ca sa demonstram ca suntem profesionisti, B1TV a cumparat drepturile tv de la o televiziune din Rusia inainte cu cateva minute de inceperea partidei. Din cate am inteles meciul s-a transmis mai mult in repriza a doua dar si atunci cu stream-ul luat de pe net. Nu mai bine am avea o televiziune de sport mare si lata cat toate existente pana acum. O televiziune profesionista, fara cancan-uri...doar sport. Dar la noi in Romania e pe principiul: mai bine mult si prost decat putin si de calitate.

Video// Cum s-a vazut meciul la tv



P.S: Si meciul lui Poli cu MYPA are sanse mici sa fie televizat. Jocul MyPa – Poli e joi, de la ora 19, iar transmisiunea va fi pe frecvenţa de unde medii 630KHz la Radio Timisoara.


Sursa foto si video: http://www.relansat.ro/

2 comentarii:

Ianculescul spunea...

nu e ala concursul, am gresit eu linkul , asta e concursul http://ianculescul.com/2010/07/concurs-hostx-ro/ scz

Adrian Baciu spunea...

a fost o rusine, si nu ma refer la transmisia celor de la B1, ci la "implicare" televiziunilor de sport.daca era o conferinta a lui jiji cu siguranta o vedeam, cu vreo 90 de camere si probabil in 3D.