duminică, 11 iulie 2010

Marsul REGAL// Spania noua Campioana Mondiala




Aseara Spania a devenit Campioana Mondiala dupa ce in 2008 au fost campioni europeni. Cu 8 goluri in 7 meciuri, cu David Villa in mare forma, cu stilul lor arogant de joc ei au devenit campioni mondiale si astfel au confirmat statutul de favorita a acestui Campionat Mondial. In marea finala Olanda s-a vazut mai mult prin Robben care a cateva ocazii 2-3 ocazii foarte mari dar la conducerea jocului mai mereu a fost Spania. Parcursul Spaniei la acest Mondial a fost ca un "mars regal", cu un joc nu foarte frumos dar productiv acestia au detronat echipe precum Portugalia,Germania si in finala Olanda care fara staangul lui Robben si greptul lui Sneijder nu ar fi reusit sa ajunga atat de departe.

Dupa acest Campionat Mondial am ramas in cap  cu vuvuzele, jabulani, caracatita Paul si mai nou Jimmy Jump care aseara a iesit din nou in evidenta. S-a terminat Campionatul Mondial, incepe Liga 1 care anul asta promite mult prin venirea lui Andone si Piturca la "marile" echipe din Bucuresti deci in curand o sa avem iarasi "fotbal".







Campionii Mondiali sunt:






2 comentarii:

DlMuresan spunea...

Nu fii aşa sigur că o să avem un fotbal foarte spectaculos în Liga I nici sezonul asta.

Fiecare început de sezon a promis mult, de fiecare dată s-a vorbit, însă jocul a lăsat de mult ori de dorit.

Toate echipele s-au întărit, inclusiv nou-promovatele. Sper ca Sportul şi U Cluj să fie singurele care rămân în Liga I şi peste 1 an, asta pentru că la Cluj s-au adus într-adevăr mulţi jucători valoroşi, în frunte cu Boştină, iar Sportul e o echipă care a dat mulţi jucători fotbalului românesc.

Cât despre CM, nici mie nu mi-a plăcut şi nu-mi place jocul Spaniei.. mi-aş fi dorit Germania.

DrogBa spunea...

cu siguranta Germania a avut un joc mult mai placut decat Spania....asta pana la meciul direct cand Germania a abordat meciul cu frica ( daca jucau cum au facut-o pana atunci aveau sanse de castiga).

Despre Liga 1 nu pre am ce zice...iarasi incep cu scandalurile, Craiova cu Steaua, Becali cu Porumboie, Iancu ameninta ca pleaca de la Poli...fotbal oricum va fi putin, de altfel nici in campionatul trecut nu prea am avut fotbal. Nu ne ramane decat sa speram ca vom vedea si noi fotbal.( sau daca nu ne uitam la Premier League, Primera si Serie A)