luni, 26 iulie 2010

Multumim "Raul Madrid"

Dupa 18 ani petrecuti la Real Madrid, Raul Madrid cum il alinta fanii, si-a luat adio de la clubul la care a facut istorie. In cei 18 ani petrecuti la Real Madrid, Raul a castigat o multime de trofee printre care: Champions League de 3 ori, titlul in Spania de 6 ori, supercupa spaniei de 4 ori, supercupa europei si multe altele pe plan individual cum ar fi: cel mai bun atacant al Cupei Campionilor de 3 ori, golgheterul Champions League de 2 ori, cel mai bun atacant al europei de 3 ori, prezenta in echipa deceniului, cel mai bun jucator din campionatul spaniol de 5 ori, cel mai bun marcator al spaniei cu 44 de goluri si multe altele.

"Este o zi foarte grea şi dificilă pentru mine. Iubesc fotbalul mai presus de orice şi să fiu fotbalist al echipei Real Madrid este cel mai mare vis pe care mi-l pot imagina. Am încercat să fac totul pentru acest club. Astăzi toţi ştiu că în fiecare meci am încercat să dau tot ce-i mai bun din mine. Mulţumesc clubului, tuturor celor care m-au susţinut în toţi aceşti ani, celor care au fost alături de mine.Nu vă voi uita niciodată. Real Madrid a fost casa mea. Astăzi începe o nouă etapă. Am fost foarte fericit la Real Madrid şi voi fi întotdeauna dispus să ajut clubul cu tot ce pot", a declarat Raul.


Raul avea o finete nemaivazuta in executiile sale, asta il face unic. El facea fotbalul mai frumos, il facea unic, il transforma dintr-un banal sport in arta. Pentru devotamentul aratat clubului madrilen fanii i-au dat porecla "el ángel de Madrid" sau "Raul Madrid". Multumim Raul Gonzales pentru ca ai transformat fotbalul in arta, multumim ca ai fost unic si speram ca oriunde vei ajunge sa ne incanti cu executiile tale de geniu.
       Multumim "Raul Madrid" !


 
Video// Raul si-a luat adio de la fanii realului

 
Video// Primul gol marcat de Raul pentru Real Madrid

Un comentariu:

paginadesport spunea...

Absolut superb titlul articolului ...Raul Madrid....elocvent, graitor...felicitari...un jucator imens pe care am avut sansa sa-l intilnesc pe holurile de la Marriot acum citiva ani in ziua meciului cu Steaua.
Dan