marți, 28 septembrie 2010

CFR retraieste visul de acum 2 ani...Oare?

CFR Cluj se intoarce pe Olimpico dupa 2 ani de la victoria ( 2- 1 ) obtinuta cu ajutorul "dublei" reusite de Culio.

Juan Culio descrie acea victorie ca fiind " un vis" insa victorie de acum 2 ani cu siguranta a fost reala si se poate repeta chiar in seara asta. Inainte de succesul cu Roma CFR Cluj nu reprezenta nimic pentru fotbalul european insa dupa revenirea de la 1-0 prin golurile marcate de Culio  cu totii se mirau de aceasta debutanta in Liga Campionilor.


A fost o seara memorabila pentru Culio care la 19 ani, inainte sa ajunga fotbalist a lucrat in constructii insa a fost descoperit de un scouter de la Flandria din liga a treia din Chile. Prima etapa din Champions League a adus si prima victorie in grupele Champions league de anul acesta pentru CFR Cluj ( 2 - 1 ) in fata celor de la Basel. " Destinul a facut ca eu sa ma reintorc din nou pe Olimpico dupa 2 ani de la acea seara memorabila. Ceea ce s-a intamplat acum 2 ani a fost ca un vis si sunt bucuros ca lucrurile reusite de mine si de echipa sunt mereu amintite. Sunt sigur ca acum suntem mult mai puternici fata de acum 2 ani si ca putem obtine cel putin ca in 2008."

Dupa esecul cu CFR, Roma a castigat grupa in timp ce Cluj a terminat pe ultimul loc cu patru infrangeri, un egal cu Chelsea si victoria cu Roma. Dupa infrangerea suferita in fata celor de la Bayern Munchen, AS Roma nu isi permite sa mai faca pasi gresiti cu CFR. Claudio Ranieri ( antrenor AS Roma) : " Toate echipele care joaca putin in Champions League joaca cu multa determinare si motivatie. Chiar daca echipa are mai multe calitati tehnice si joaca intr-un campionat puternic, in UCL acest lucru nu are importanta"

Capitanul celor de la CFR Cluj, Cadu, prezent si la victoria din 2008 a vorbit despre participarea CFR-ului in cupele europene: " Am avut oportunitatea sa joc pentru CFR in 3 grupe europene - 2 in Champions League si una in Europa League si ambitiile noastre devin din ce in ce mai mari. Suntem mult mai puternici ca in 2008 si avem sansa sa demonstram ca ceea ce am reusit in 2008 nu a fost doar " noroc chior".

PRONOSTIC:  AS Roma - CFR 2 - 1

Niciun comentariu: