miercuri, 15 septembrie 2010

Grupele Uefa Champions League - Ziua 1

Meciurile din grupele Uefa Champions League continua azi cu meciurile unor echipe precum  Real Madrid, AC Milan, Chelsea, AS Roma, Bayern Munchen, Arsenal dar si cu reprezentanta Romaniei, CFR Cluj.

Un rezultat surpriza produs aseara a fost egalul (2-2) dintre Tottenham si Werder Bremen. In  grupa A toate echipele au 1 punct, dupa egalul similar a lui Inter cu Twente (2-2). In grupa A oaspetii au jucat mai bine insa asta nu le da niciun avantaj pentru meciurile viitoare.

In Spania, Barcelona a invins cu 5 - 1 pe Panathnaikos. Messi a reusit o dubla in minutele 22 si 45 iar restul golurilor pentru Barca au fost inscrise de Pedro, David Villa si Dani Alves. Pentru Panathinaikos a inscris francezul Sidney Govou.

Reactia jucatorului lui Rangers dupa faultul la Valencia.  foto// http://www.daylife.com/
In derby-ul serii dintre Manchester si Rangers ambele s-au multumit cu un egal (0-0). Vestea proasta pentru cei de la Manchester este ca Antonio Valencia  nu va mai putea juca pentru tot restul sezonului dupa o accidentare grava in care si-a rupt glezna. Dupa meciul asta puteam spune ca inceputul de cosmar al celor de la United continua. Cu lipsa unor jucatori "cheie" precum Carrick si Valencia este putin probabil ca Manchester sa castige vreun trofeu anul asta.

Tot aseara Benfica a invins  ( 2-0 ) pe H. Tel-Aviv, Lyon a invins ( 1-0 ) pe Shalke, Valencia a invins (4-0) in deplasare la Bursaspor iar Copenhaga a invins acasa (1-0) pe Rubin.

Meciurile zilei de azi sunt:

Bayern - Roma

CFR Cluj - Basel

Marseille - Spartak Moskva

Zilina - Chelsea

Real Madrid - Ajax

Milan - Auxerre

Arsenal - Braga

Shakhtar Donetsk - Partizan

Niciun comentariu: