duminică, 12 septembrie 2010

Inter castiga iar Milan si Roma sunt infrante

Echipa promovata anul asta din Serie B, Cesena a reusit sa invinga pe A.C Milan cu scorul de 2-0. In acest meci a debutat si Ibrahimovi, care insa a ratat un penalti. In acelasi tip AS Roma a fost umilitata acasa la Cagliari cu scorul de 5-1. Campioana Italiei si castigatoarea Champions League, Inter a castigt cu scorul de 2-1 meciul cu Udinese. O alta surpriza s-a produs la Torino, unde Juventus a facut egal ( 3-3) cu Sampdoria.

Milan a pierdut 2-0 acasa la Cesena, care a jucat primul sau meci acasa de la promovarea in Serie A. Golurile inscrise in prima repriza de Erjon Bogdani si Emanuele Giaccherini s-au dovedit de ajuns pentru o victoria celor de la Cesena. In finalul meciului Ibrahimovic si Robinho si-au facut debutul la A.C Milan, primul ratand si un penalti.

AS Roma a fost umilita acasa la Cagliari cu scorul de 5-1. AS Roma a jucat in 10 oameni inca din minutul 22 cand Burdisso a fost eliminat dupa ce a facut un penalti din care Matri a inscris si a facut 2-1 pentru gazde. Cagliri si Cesena au adunat 4 puncte pana acum, exact ca Inter, care a invins 2-1 acasa pe Udinese. Samuel Eto'o a adus golul victoriei pentru Inter in minutul 67.


Juventus a scos un punct din egalul 2-2 cu Sampdoria. Nicola Pozzi a deschis scorul pentru Sampdoria in minutul 36 pentru ca 7 minute mai tarziu Marchisio sa egaleze. La 5 minute dupa pauza Pepe face 2-1 pentru Juventus. In minutul 64  *Antonio Cassano egaleaza la 2.  In minutul 67 Quagliarella face 3-1 insa Pozzi reuseste dubla pentru Sampdoria in minutul 73 si scorul final ramane 3-3.

Restul rezultatelor in etapa a 2-a din Serie A :

 Inter 2 - 1 Udinese

 Cesena 2 - 0 Milan

 Cagliari 5 - 1 Roma

 Brescia 3 - 2 Palermo

 Catania 2 - 1 Parma

 Genoa 1 - 3 Chievo Verona

 Juventus 3 - 3 Sampdoria 

 Lazio 3 - 1 Bologna

 Lecce 1 - 0 Fiorentina



VIDEO// Toate golurile inscrise in etapa 2 in Serie A ( via http://www.marsania.blogspot.com/ )

Niciun comentariu: