duminică, 12 septembrie 2010

RAPID 2-0 CFR Cluj // Absentele au facut diferentele

In ultimele minute ale meciului de la Medias, parca ne turnasem cenusa in cap singuri. Herea, golgeterul RAPIDului si unul din cei mai buni jucatori ai inceputului de campionat, facea un fault prostesc care ii aducea un rosu si implicit o suspendare. Insa Rapiduletul nu s-a oprit aici. Tragand cu dintii pentru cele 3 puncte, jucatorii pareau ca nu fac fata presiunii si tineretea lui Sburlea isi spune cuvantul cu doua faulturi consecutive. Alt eliminat, alta piesa importanta din compartimentul cel mai slab al echipei lipsea urmatoarea etapa. Doua saptamani de pauza, doua saptamani de gandire pentru Sumudica.

Si iata ca a venit ziua meciului. De fapt, a venit ziua de vineri, zi oficiala de fotbal in Giulesti. RAPIDul alinia o echipa cu Raduta in atac si cu Cesinha revenit dupa o accidentare. CFr-ul revenea in Bucuresti dupa ce plecase in urma cu doua etape cu tolba plina(de goluri) din cartierul vecin, Regie.

Si incepe meciul, cu RAPIDul calare peste CFR. Bozovici ara terenul pe flancul stang, insa centrarile sale se opresc in zidul ingramadit al clujenilor. Raduta este un "David" pe langa "Goliat" Picolo. Dupa doua dueluri cu acest zid puternic al clujenilor, Raduta nu mai are vlaga sa loveasca mingea cu incredere spre poarta adversa.

Sumudica isi da seama ca fizicul lui Raduta nu ii permite sa faca prea multe in atac si in minutul 35 il introduce pe puternicul Cassio. De aici incepe recuperarea dezavantajului provocat in meciul de la Medias.

Lipsa lui Herea si a lui Sburlea din atac lasa o singura posibilitate mijlocasilor RAPIDisti.. Ei trebuiau sa arunce mingiile catre singurul varf veritabil, Cassio. O alta mutare tactica buna, N. Grigore-> Frunza, da jocului o viteza in plus. Astfel se naste si primul gol al meciului. Frunza da o pasa pe stanga lui Spadacio, acesta centreaza si Cassio marcheaza cu capul....specialitatea casei. Al doilea gol fiind opera lui Lazar, care da o pasa magistrala oportunistului Cassio.

2-0 meci castigat de RAPID. Cassio un atacant castigat de Sumudica.

Ce ar avea echipa de invatat dupa acest meci?? Felul in care sa il puna in valoare pe Cassio in meciurile urmatoare.

by AMICU'

Niciun comentariu: