luni, 7 septembrie 2009

Luis Felipe Scolari cel mai bine plătit antrenor din lume!

Luis Felipe Scolari este cel mai bine platit antrenor din lume,asta după ce a semnat cu echipa din Uzbekistan, Bunyodkor unde câştigă 13 milioane € anual.Până nu de mult pe primul loc în topul celor mai bine antrenori plătiţi se afla antrenorul lui Cristi Chivu la Inter Milano,Jose Mourinho cu 11 milioane € anual,dar salariul lui Scolari ţine să răstoarene toate recordurile.
Antrenorul brazilian a mărturisit că îşi doreşte să contribuie la creşterea nivelului de joc în fotbalul din Uzbekistan şi s-a arătat încretzător într-un parcurs cît mai lung cu noua sa echipă în Liga Campionilor Asiei.
Melinte a marcat pentru Palermo!
Fundaşul român Cristian Melinte a marcat, duminică, un gol pentru Palermo, într-un meci amical pe care sicilienii l-au disputat împotriva unei echipe de amatori, care s-a încheiat cu scorul de 7-0, informează site-ul oficial al formaţiei pregătite de Walter Zenga.
Celelalte reuşite ale lui Palermo au aparţinut jucătorilor Succi (2), Nocerino, Bovo, Budan şi Tedesco.

Antrenorul Walter Zenga a folosit toţi jucătorii pe care i-a avut la dispoziţie în acest moment, el neputând conta pe şase fotbalişti, patru fiind convocaţi la echipele naţionale, iar doi, accidentaţi. Unul dintre cei chemaţi la reprezentative este şi fundaşul român Dorin Goian, care se află la lot pentru partidele din preliminariile CM 2010 cu Franţa şi Austria. La 18 august, fundaşul român Cristian Melinte a semnat o înţelegere valabilă patru sezoane cu formaţia italiană USC Palermo. Până acum, el nu a apucat să debuteze oficial pentru gruparea siciliană.

Niciun comentariu: