vineri, 3 septembrie 2010

Tricolori, naţionala nu înseamnă şpriţuri şi manele, duceţi România la Europene !

Romania a inceput campania de calificare pentru Euro 2012 cum nu se putea mai rau (defapt se putea...). Dupa un joc asa si asa ... (nu putem spune ca a fost rau deoarece au fost unele momente in care am pasat destul de bine) am reusit doar un egal cu Albania. Am reusit sa inscriem undeva prin minutul 80 ca peste cateva minute sa luam gol dintr-o centrare la care Muzaka a reusit sa reia cu capul din fata "capitanului" nostru ...arabul Mhirel Rhadoi. De data asta nu au mai fost de vina arbitrii ci ghinionul...ce sa-i faci, niciodata noi nu suntem de vina. Mie nu mi-a placut faptul ca nu avem un numar 10 valoros,  unii jucatori precum Marica nu au dorinta de a invinge iar cel mai deranjant lucru e tactica de dupa gol....de ce intotdeauna dupa ce inscriem ne retragem in aparare? Zi domnule Lucescu ?

Am vazut ca nou motto al nationalei e " 22 milioane de suporteri, o singura inima" nu cred ca e bun ....cel putin in meciul asta nici macar cei 15.000 de suporteri nu au fost "o singura inima", dovada fiind "DEMISIA, DEMISIA" de la finalul meciului. Cum nici macar cu tricourile de culoare rosie nu ne identificam eu cred ca nici nou motto nu e bun, mai bun ar fi acesta: " Tricolori, naţionala nu înseamnă şpriţuri şi manele, duceţi România la Europene ! "

Concluzia e ca dupa acest meci nimic nu e pierdut dar nici castigat. Urmeaza marti meciul cu Belarus, care a invins Franta chiar acasa la ea in Paris. Hai Romania !

2 comentarii:

paginadesport spunea...

autosuficienti, vedete de doi bani, looseri, romani.

MrSPORT spunea...

Razvan a pus paza la hotel, ca sa nu iasa jucatorii afara, in cluburi! :O