joi, 19 august 2010

Patru pentru Europa League

Unirea Urziceni, Vaslui, Steaua si Poli dau maine ultimul exament pentru intrarea in grupele Europa League. Toate cele patru participante in aceasta faza nu trec prin cel mai fericit moment, de vina fiind lipsa rezultatelor din acest start de sezon, conflictele interne si problemele financiare.


Steaua - Grasshopper

Cu toate ca da piept cu, probabil, cel mai usor adversar dintre toate reprezentantele noastre, Steaua se confrunta, dupa plecarea lui Piturca, cu un adevarat razboi intre fani si conducere. Anuntata lipsa a suporterilor din ghencea va fi un handicap pentru trupa antrenata ( oare pentru cat timp?)de Ilie Dumitrescu. Si daca mai adaugam ca etapa trecuta, Grasshopper a obtinut prima victorie in acest sezon (2-1) pe terenul lui St.Gallen, partida nu pare a fi floare la ureche. Pericolul principal din taraba elvetienilor vine din partea italianului Vicenzo Renela, atacantul fiind imprumutat de la Genoa.

Pronostic: 2 - 0

Unirea Urziceni - Hajduk Split

Unirea Urziceni, dupa ce a pierdut greu in fata rusilor de la Zenit, spera sa dea lovitura in dubla cu cosmarul dinamovistilor, Hajduk Split. Problemele financiare ale patronului, demisiile conducatorilor M.M Stoica Narcis Raducanu si plecarea lui Roni Levi dupa acest meci, dar mai ales rezultatele din ultima vreme fac din Unirea o victima sigura.

Pronostic: 0 - 0

Vaslui - Lille

Revitalizati dupa primul succes din acest campionat, jucatorii antrenati de "galacticul" Lopez Caro privesc cu alti ochi intalnirea cu francezii de la Lille. Acestia din urma, au scos doar un 0-0 cu PSG, o echipa de mijlocul clasamentului in ultimii ani. Cei de la Vaslui au de infruntat cel mai bun adversar posibil la tragera la sorti , o echipa puternica in campionatul francez, cu sapte jucatori din nationale diferite.

Pronostic: 0 - 2

Poli Timisoara - Manchester City

Asteptata cu mare interes la Timisoara, dubla cu milionarii de la Manchester City pare a induce optimism in tabara timisoreana. Marian Iancu a declarat ca Alexa si compania vor elimina din Europa League jucatori precum Tevez, Balotelli sau Adebayor. " O vom elimina pe Manchester City. Jucatorii sunt pregatiti, echipa a atins nivelul de maturitate necesar. Avem un antrenor matur, cu tupeu pozitiv, cunoscator al fotbalului englez. Nu imi fac probleme in privinta echipei."  Cam mult optimism...din cate tin eu minte inainte de Sahtior speram sa nu ne facem de rusine iar acum ne gandim numai la calificare.

Pronostic: 1 - 1


Primul 11 probabil:



Niciun comentariu: