vineri, 13 august 2010

Premier League e gata sa inceapa !

Chelsea isi apara trofeul !

Faptul ca Ricardo Carvalho, Belletti, Deco, Michael Ballack si Joe Cole au plecat de la Chelsea, si doar Ramires si Yossi Benayoun au venit, sugereaza faptul ca anul asta vor ataca titlul cu un lot mult mai slabit insa omogen. La Chelsea va reveni Essien, dupa ce a lipsit mai tot sezonul din cauza unei accidentari, Michael Mancienne, care a excelat la Wolverhampton, unde a fost imprumutat tanarul Gael Kukuta care a participat la Campionatul European U19. Chelsea, care incepe ca favorita la titlu, se asteapta ca Ashley Cole, Frank Lampard si Didier Drogba sa fie stalpii echipei, la fel ca in sezonul trecut.


Pretendentii la titlu !

Pentru Gary Neville, Paul Scholes si Ryan Giggs anul acesta poate fi ultimul lor an de glorie la Man.Utd insa din spate vin tineri precum fundasul central Chris Smalling adus de la Fulham, fratii Fabio si Rafael care doar ce au implinit 20 de ani si care par pregatiti de rigorile campionatului englez. De valoarea lui Javier Hernandez nu ne putem indoi mai ales ca United a platit 7 milioane pe el. Sa nu uitam si de atacantul Bebe, transferat de la Guimaraes pentru suma de 9 milioane €.

Arsene Wenger, care a facut psoibila ramanerea lui Fabregas la Arsenal, crede in succesul echipei sale de tineri anul acesta. Wenger crede ca daca Thomas Vermaelen,Nicklas Bendtner, Andrei Arshavin si Robin van Persie vor avea evolutii bune anul acesta, "tunarii" vor putea castiga din nou Premier League dupa 6 ani.
Liverpool, fara mirajul Champions League dar cu  Joe Cole si Milan Jovanovic spera ca anul acesta sa fie anul revenirii  dupa pauza de 20 de ani. Din cursa pentru titlu nu putea sa lipseasca si Manchester City care a cheltuit peste 100 de milioane € pentru transferuri precum : David Silva, Jerome Boateng, Yaya Toure si Alexandar Kolarov, Balotelli si maoi nou oferta pentru Ibrahimovic.

Transferuri marete !

Spaniolul David Silva, ivorianul Yaya Toure, sarbul Kolarov si germanul Boateng sunt principalele transferuri in Premier League.De mentionat ca toti acesti fotbalisti au ajuns la Manchester City. La echipa patronata de seicul Mansour s-au intors si portarul Joe Hart impreuna cu Robinho (ambii imprumutati).

Chelsea si Manchester United au facut cate 2 transferuri de fiecare: Ramires si Yossi Benayoun au ajuns la Chelsea in timp ce la Man.Utd au ajuns Smalling si mexicanul Hernandez. Liverpool i-a achizitionat pe Cole si Jovanovic in timp ce Arsenal l-a luat de la Bordeaux pe Chamakh.

Sursa foto: http://www.fifa.com/

Niciun comentariu: