duminică, 15 august 2010

Premier League// Prima etapa fara surprize mari

Probabil cel mai important eveniment din acest weekend fotbalistic a fost prima etapa din Premier League. Etapa in care echipa lui Tamas, West Brom, a luat 6 de la Chelsea....Manchester City a scos un punct din meciul cu Tottenham desi gazdele de la Tottenham au avut mult mai multe ocazii. Tot in prima etapa Aston Villa a castigat cu 3-0 acasa contra celor de la West Ham. Arsenal a scos un punct acasa la Liverpool, mai mult din cazua greselii din minutul 90 a lui Reina.


Tottenham - Manchester City 0 - 0

Tottenham si Man.City au ramas cu cate un punct dupa meciul fara goluri de deschidere al Premier  League. Tottenham a dominat in mare parte prima repriza si City a avut nevoie de interventiile excelente ale portarului Joe Hart care a fost in primul 11 in locul lui Shay Given. Hart a avut o serie de interventii in care a scos toate incercarile celor de la Tottenham de a inscrie prin Defoe, Huddlestone si Gareth Bale, care a dat-o in bara.
City si-a imbunatatit jocul in a doua repriza iar cea mai mare ocazie a avut-o Wright Phillips insa scorul a ramas 0 - 0 pana la final.

VIDEO// Rezumatul meciului




Chelsea - West Bromwich 6 - 0

Chelsea a inceput noul sezon la fel cum l-au incheiat pe celalalt, cu o victorie cu multe goluri. Hat-trickul lui Drogba i-a trimit pe cei de la Chelsea pe primul loc, dupa ce le-au dat 6 goluri celor de la West Bromwich. Malouda a deschid balul in minutul sase si Drogba a facut 2-0 inainte de pauza. Dupa pauza Drogba in minutul 55 si Lampard in minutul 66 au facut ca scorul sa fie de 4-0. Pe final Drogba reuseste un hat-trick si Malouda face dubla in ultimul minut. Dupa acest meci Chelsea isi confirma statutul de favorita la titlu in timp ce West Bromwich "calca" cu stangul in Premier League.





Liverpool - Arsenal 1 - 1

David Ngog a facut 1 - 0 pentru Liverpool exact la un minut dupa pauza cu un sut puternic la coltul scurt. In ultimul minut de joc Reina  a luat gol dupa ce Chamakh a reluat cu capul iar mingea a lovit bara ca mai apoi Reina sa o devieze in propria poarta. Ambele echipe au avut cateva un om in minus, Joe Cole inainte de pauza si Laurent Koscienly care a vazut cartonasul rosu undeva tarziu prin repriza a doua.






**Celelalte rezultate au fost:

Blackburn Rovers 1 - 0 Everton

Blackpool  4 - 0 Wigan Athletic

Bolton Wanderers 0 - 0 Fulham

Sunderland  2 - 2 Birmingham

Wolverhampton  2 - 1 Stoke City

** Maine se joaca Manchester Utd - Newcastle .

Niciun comentariu: