marți, 31 august 2010

Ultima zi de transferuri

Astazi e ultima zi de transferuri in Europa si multe dintre echipe s-au pus chiar astazi pe transferat. In Romania grupul de la Urziceni a semnat cu Steaua iar  Stanca si Dorel Stoica au mers langa Piturca la Craiova. La asta s-a mai adugat transferul lui Pacurar de la Steaua la U. C luj.

Huntelaar a plecat de la Miloan la Schalke pentru suma de 13 milioane de euro. Internationalul olandez nu s-a adaptat la Milan, la fel cum a patit si la Real Madrid, dar acum are o noua sansa sa si relanseze cariera cu Schalke in Bundesliga. El i se va alatura in ataca fostului sau coleg de la Real, Raul.

Robinho s-a transferat de la Manchester City la Milan pentru 15 milioane de euro. Atacantul brazilian a stat la Manchester City aproape un an insa in ultimul sezon a fost imprumutat in Brazilia la Santos. Nimeni nu se indoieste de talentul lui Robinho insa devotamentul pentru echipa lasa de dorit. Cincisprezece milioane de euro pe Robinho pare un pariu riscant dar cu siguranta conducerea clubului A.C Milan merita felicitata. Clubul milanez are un cvartet fenomenal in atac, format din Zlatan Ibrahimovic, Alexandre Pato, Robinho si Ronaldinho.



Juventus a semnat cu Armand Traore de la Arsenal. Tanarul fundas stanga a fost a treia optiune pentru Arsenal, dupa Clichy si Gibbs, asa ca mutarea pare una normala. Transferul e un imprumut pe un sezon insa Juventus il va transfera de tot doar daca acest confirma.

Paul Konchesky s-a alaturat lui Roy Hodgson la Liverpool pentru suma de 5 milioane de euro. Fundasul stanga a fost dorit cu insistenta de catre Hodgson deoarece acest i- fist antrenor la Fulahm sezonul trecut cand au ajuns pana in finala Europa League. Emilio Insua, un alt fundas stanga al celor de la Liverpool a fost imprumutat la Galatasary pentru un sezon. Tanarul argentinian a fost aproape de Fiorentina luna trecuta dar acum i se va alatura lui Frank Rijkaard.


Alte transferuri importante de azi:
 
Camoranesi - Juventus ⇒ Stuttgart

Van der Vaart - Real Madrid ⇒Tottenham



Manuel Jurado - Atletico Madrid ⇒ Schalke 04
 
Marco Borriello - Milan ⇒ Roma (împrumut)

Drenthe - Real Madrid ⇒ Hercules Alicante (împrumut)

Asamoah Gyan - Rennes ⇒ Sunderland

Zebina - Juventus ⇒ Brescia

Hleb - Barcelona ⇒ Birmingham (împrumut)

Kaladze - AC Milan ⇒ Genoa

Niciun comentariu: