miercuri, 25 august 2010

Playoff Champions League// 11 goluri in 5 meciuri

Cele 5 echipe calificate azi in grupele Champions League sunt: Ajax, Auxerre, FC Copenhaga, Tottenham si Zilina. O seara cu 11 goluri, trei cartonase rosii si surprize precum calificare fostei echipe a lui Daniel Niculae, Auxerre.




Ajax 2 - 1 Din. Kiev

Ajax ajunge din nou in grupele Champions League dupa ce a invins pe Dinamo Kiev cu 2-1 (in tur scorul a fost de 1-1). Pentru Ajax au marcat Luis Suarez si El Hamdaoui in timp ce pentru ucrainiei a marcat Shevchenko din penalti. Golul al doilea al celor de la Ajax a venit dupa o faza frumoasa creata de olandezi:




Auxerre 2 - 0 Zenit

Fosta echipa la care a jucat Daniel Niculae, Auxerre s-a calificat cu scorul de 2-1 la general. Zenit, antrenata de italianul Spalletti nu a reusit calificarea desi are in lot jucatori precum Danny ( 30 de milioane de euro). Sa nu uitam si de eliminarile portarului Malafeev in min 65 si  Hubocan in min 80.


FC Copenhaga 1 - 0 Rosenborg

Desi scorul la general a fost 2-2, Copenhaga s-a calificat pe baza golului marcat in deplasare.

Tottenham 4 - 0 Young Boys

Tottenham s-a calificat in grupele Champions League invingand pe Young Boys cu scorul de 4-0 dupa ce in tur elvetienii au invins cu 3-2. Omul meciului in opinia mea a fost Gareth Bale : 3 pase de gol + penaltiul din care a inscris Crouch.

Zilina 1 - 0 Sparta Praga

MSK Zilina merge mai departe dupa ce a invins 2-0 in tur si acum 1-0. Golul de 1-0 a fost cel mai frumos gol marcat in aceasta seara de Champions League.

Niciun comentariu: