luni, 25 octombrie 2010

Steaua 2-0 Pandurii Tg-Jiu

Dupa infrangerea din etapa trecut cu Dinamo si egalul de la Utrecht, Steaua era obligata sa invinga azi Pandurii Tg-Jiu. Prima repriza a fost una mediocra pentru ros-albastrii care nu au avut nicio ocazie de gol.

Steaua a inceput cu urmatorul 11: Tătăruşanu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Brandan - Bănel Nicoliţă, Ricardo, Răduţ, Tănase - Stancu, Bilaşco.

Stelistii au venit cu un moral mai bun de la vestiare si in repriza a doua jocul s-a schimbat. In minutul 62, Bogdan Stancu a profitat de o eroare în defensiva oaspetilor, care au trimis o minge catre propria poarta, iar varful ros-albastrilor a sutat sub transversala. Dupa numai 8 minute, Ricardo centreaza perfect pentru acelasi Bogdan Stancu, stelistul reuseste dubla si urca pe primul loc in clasamentul golgheterilor cu 10 reusite.
Dupa aceasta victorie, Steaua urca pana pe locul 4 cu 21 de puncte, cu 7 mai putine decat liberul surprinzator Otelul Galati. Petre Grigoras inca nu a reusit sa omogenizeze echipa dupa ce aproape tot lotul de la Inter Curte de Arges a mers la Tg Jiu.
Etapa urmatoare Steaua merge la Bistrita, iar Pandurii mai joaca un meci foarte greu in deplasare cu Rapid.



Niciun comentariu: