marți, 17 august 2010

Fotbal european// Preliminariile Champions League si Europa League (Ziua1)

Aseara s-au jucat primele meciuri din play-oful Champions League si Europa League. Zenit a invins acasa pe fost echipa a lui Niculae, Auxerre cu 1-0 prin golul marcat de Kerzhakov si e cu un pas in grupele ligii. Da, o mai tineti minte pe Rosenborg (fanii Stelei sigur isi amintesc) ...s-ar putea sa o vedem in grupele Champions League dupa ce a invins acasa pe Copenhaga cu 2-1. Sparta Praga a pierdut acasa cu 2-0 in fata celor de la Zilina...nimeni nu se astepta ca cei de la Praga sa aiba probleme cu Zilina insa dupa acest meci s-ar putea sa avem inca o echipa necunoscuta in grupele Champions League. Dinamo Kiev cu un om in minus din minutul 56 a scos un egal ( 1 - 1 ) contra lui Ajax. Surpriza serii in acest play-off a fost victoria celor de la Young Boys contra celor de la Tottenham ( 3 - 2) dupa ce in prim etapa Tottenham i-a "calarit" aproape tot meciul pe cei de la Manchester City.


In Europa League s-au disputat doar 2 meciuri. Surpriza a fost victoria lui Aris ( 1 - 0 ) in fata celor de la Austria Viena. Besiktas a invins ( 2 - 0 ) pe cei de la Helsinki  si dupa acest meci am ramas si cu cel mai frumos gol al serii marcat de Quaresma:




Bonus: Toate golurile din play-oful Champions League

Un comentariu:

paginadesport spunea...

Foarte bun meciul de la Berna, Tottenham si-a respectat statutul pina la urma, al ei si al campionaltului din care provine. Au rpima sansa la calificare.