miercuri, 18 august 2010

Fotbal european// Preliminariile Champions League ( Ziua 2)

Astazi a fost a doua zi in care sa jucat play-offul Champions League. Cum era de asteptat Basel a batut acasa ( 1 - 0 ) pe moldevenii de la S. Tiraspol.

Braga - Sevilla 1- 0

Una dintre surprizele serii a fost victoria celor de la Braga ( 1 - 0) impotriva celor de la Sevilla. Totusi nu e o asa mare surpriza deoarece anul trecut Braga a terminat pe 2 in fata celor de la Porto insa la Sevilla...poate se face simtita oboseala dupa primul tur din Supercupa Spaniei.

Werder Bremen a invins-o pe Sampdoria

Dupa cum era de asteptat (sau poate nu) Werder Bremen a invins-o pe Sampdoria cu scorul de 3-1 dupa un meci in care italienii nu au prea pus baza pe aparare. De remarcat golul lui Pazzini care face "imposibilul sa devina posibil".

Partizan - Anderlecht 2-2

La Belgrad a fost un meci frumos, cu 4 goluri .... balul a inceput dupa pauza in minutul 54 cand Anderlecht a inscris pentru 1 - 0 insa dupa patru minute Partizant a egalat si in minutul 64 sarbii aveau 2 - 1 prin autogolul de toata frumusetea a lui Lecjaks. Dupa doua minute Anderlecht stabilea scorul final 2 - 2 si returul se anunta destul de greu pentru Partizan.


Salzburg - H.Tel-Aviv 3-2

Cealalta surpriza a serii a fost victoria celor de la H. Tel-Aviv (3-2) obtinuta acasa la Salzburg. Dubla asta s-ar putea sa dovedeasca ca fotbalul a crescut pana si in Israel.



Un comentariu:

Unknown spunea...

Salut,
In primul rand te felicit pentru munca pe care o depui aici,si cu aceasta ocazie,vreau sa iti propun un proiect despre un blog de fotbal,unde vreau sa facem o echipa de 5-6 baieti,care sa ne ocupam de cele mai importante stiri din fotbalul intern si extern sa fie acolo pe blog.
Blogul este gata in proportie de 70%,cand o sa fie gata o sa primesti link-ul blogului.
Acum nu ramane decat sa imi dai un raspuns la adresa de mail:stoica.bogdan25@gmail.com