luni, 23 august 2010

Fotbal european// Surprizele weekendului

Mainz  2 - 0  Stuttgart

Echipa la care joaca romanul Marica a pierdut in deplasare la Mainz cu scorul de 2-0. Cu siguranta asta a fost surpriza primei etape din Bundesliga...fiti atenti la golul 2 marcat cu capul aproape de pe 16 metri.




Hoffenheim 4 - 1 Werder Bremen

Desi in playofful Champions League Werder Bremen s-a descurcat foarte bine ( 3-1 cu Sampdoria), nu putem spune acelasi lucru si despre prima etapa din Bundesliga. Echipa care anul trecut a fost mult timp pe locul 1, Hoffenheim, a invins acasa pe Werder cu 4-1.



Nacional Madeira 2 - 1 Benfica Lisabona

Desi anul trecut Benfica a castigat titlul in Portugalia, anul asta dupa 2 etape are 0 puncte. Dupa ce in prima etapa a pierdut acasa 1 - 2 cu Academica Coimbra, etapa asta  a pierdut cu acelasi scor acasa la Nacional Madeira.




Galatasaray 0 - 2 Bursaspor

Despre acest meci nu putem spune ca e o surpriza, dupa ce anul trecut Bursaspor a luat titlul in Turcia insa Galatasaray are 0 puncte dupa 2 etape. In prima etapa a pierdut in deplasare la Sivasspor (2-1).








Beşiktaş 0 - 2 Itanbul B.B.

Cu achizitii rasunatoare precum Guti si Quaresma, Beşiktaş a pierdut 0-2 acasa contra anonimilor de la Istanbul B.B, care anul trecut au terminat pe locul 6. Sa nu uitam insa ca Besiktas a jucat joi in Europa League unde a invins ( 2-0) pe Helsinki.




2 comentarii:

DlMuresan spunea...

Werder Bremen a jucat în play-off-ull Ligii Campionilor, nu în Europa Leauge.

DrogBa spunea...

@DlMuresan ms pt observatie.