marți, 3 august 2010

Gara "Poli Timisoara"

Pentru Poli cel mai bine ar fi ca granzii, Steaua si Dinamo sa castige cat mai multe meciuri pentru ca la sfarsitul sezonului sa descopere unde au probleme si sa cumpere jucatori la pret mic de la Poli. Anul asta de la Poli au plecat cam 7 jucatori dintre care 3 gratis ( daca il punem si pe Vrsic) si au venit 3 jucatori cumparati si 2 dupa imprumuturi pe la alte echipe.De  fapt nu are rost sa mai ne mire nimic la echipa condusa de Iancu. Obiectivul lui Poli anul asta e sa produca, si prin asta ma refer la bani. Nu conteaza ca banii vin din vanzare de jucatori, de antrenori sau chiar de club ...Iancu vrea doar bani. Daca Poli va ajunge in grupele Europa League ( bine ar fi), plecarea lui Iancu ar fi amanata probabil pana in vara inaa din vara ??!! Ce urmeaza din vara...ce urmeaza acum daca Poli nu se califica... la intrebarile astea Iancu ar fi raspuns doar in vremurie de glorie cand Poli elimina pe Sahtior si era mai tot timpul la tv insa acum nimic, nici semne de el pe la tv, prin ziare de sport..probabil isi face iesire din fotbal. Sa speram ca macar palmaresul sa revina inapoi in Timisoara si ca echipa sa reziste in prima liga.

Sezonul asta Poli va fi ca o gara, multi vor pleca, multi vor veni insa "toate trec, banii se duc dar astea se povestesc la nepoti".  Trebuie doar ca fanii sa vina la stadion, si ca totul are un inceput joi cu MYPA si duminica cu CFR Cluj as vrea sa vad stadionul plin (macar de dragul vremurilor trecute. HAI POLI !!!

2 comentarii:

paginadesport spunea...

Desi a inceput sub bune auspicii, Iancu, baiatul asta obez, incepe sa devina insuportabil in lumea fanilor de fotbal din tara si mai ales din Timisoara. Se crede atit de doct, totl e murdar in jurul curateniei lui interioare. Unde a invatat el asta? Poate la Academie in Ferentari ...

Adrian Baciu spunea...

in incercarea lui (Iancu) de a fi un tip mai aparte, nu a facut altceva decat sa atraga antipatie in randurile microbistilor din tara, dar mai ales a celor din Timisoara. pacat pentru acel public superb...de odinioara..