duminică, 29 august 2010

Premier League// Etapa a treia

Chelsea  2 - 0 Stoke

Florent Malouda si Didier Drogba o mentin pe Chelsea ca favorita la castigarea titlului. Malouda si Drogba, din penalti in a doua repriza, au adus cele trei puncte. Chelsea a ratat si un penalti prin Lampard, chiar inainte de pauza insa victoria a fost mai mult decat meritata.

   

Manchester United 3 - 0 West Ham United

Wayne Rooney a inscris primul gol in minutul 32 din penaltiul scos de Giggs. Rooney nu mai inscrise de 13 meciuri. Tot Rooney a pasat si la golul lui Nani din minutul 49 iar ultimul gol a venit de la bulgarul Berbatov in minutul 69. Acest rezultat i-a pozitionat pe cei de la West Ham pe ultmul loc.



Liverpool 1 - 0 West Bromwich

Torres, printr-o executie fenomenala a adus cele 3 puncte pe Anfield. Executia lui Torres s-a dovedit a fi prea buna pentru nou-promovata West Brom, si a fost de ajuns pentru a lua cele trei puncte. Torres nu a mai inscris din data de 28 martie. La West Brom. Tamas a fost titular si a jucat tot meciul.





Sunderland  1 - 0 Manchester City

Fundasul lui City, Kolo Toure l-a impins pe Darren Bent in careu iar arbitrul a dictat penalti, Bent inscriind golul primei victorii pentru Sunderland in campionat. Manchester City a ratat cele mai mari ocazii prin Tevez.
Sunderland nu a mai invins pe City de 10 ani.



Celelate rezultate alte etapei sunt:

Blackpool FC 2 - 2 Fulham

Blackburn Rovers 1 - 2 Arsenal Londra

Tottenham Hotspur 0 - 1 Wigan Athletic

Wolverhampton Wanderers 1 - 1 Newcastle United

Bolton Wanderers 2 - 2 Birmingham City

Aston Villa 1 - 0 Everton FC

Un comentariu:

MrSPORT spunea...

Man City invinsa in 90+4! Tot aici Tevez, ratarea anului! ;)