duminică, 29 august 2010

Raul Meireles la Liverpool

Liverpool l-a cumparat pe mijlocasul celor de la F.C Porto, Raul Meireles cu suma de 14 mil de euro. Mijlocasul de 27 de ani a fost adus pentru inlocuirea lui Mascherano, care a plecat la Barcelona. Meireles a spus ca Roy Hodgson a avut un rol important in aducerea sa la Liverpool dar nu vrea sa fie comparat cu argentinianul Mascherano.

"Roy Hodgson a fost cheia venirii mele la Liverpool. Eu sunt Meireles nu Mascherano si sper ca asta sa fie clar pentru fani. Sper ca intr-o zi fanii lui Liverpool sa isi aminteasca succesele mele aici."

Meireles a castigat 4 titluri in Portugalia si a fost convocat de  38 de ori la nationala, jucand in toate cele 4 meciuri de la Cupa Mondiala. Pentru F.C Porto el a inscris 15 goluri in in 137 de meciuri. Liverpool va intalni Steaua, Napoli si Utrecht in acest sezon de Europa League.

Un comentariu:

DlMuresan spunea...

Era si normal sa ia pe cineva, le-a plecat un om foarte important de la mijlocul terenului. In sfarsit il pot inlocui pe aerianul de Lucas Leiva. Vad ca i-a luat numarul lui Aquilani, imprumutat la Juve. Sper sa nu joace la fel de "mult" ca italianul.