duminică, 10 octombrie 2010

Dezbatere// E bine ca federatia i-a prelungit contractul lui Razvan Lucescu ?

Dupa meciul pierdut in fata Frantei, Federatia Romana de Fotbal cu Mircea Sandu in frunte s-a gandit sa-i prelungeasca contractul lui Razvan Lucescu pana in 2014. Acuum vin eu si va intreb: Oare e bine ca i se va prelungi contractul lui Razvan ? Motive pentru prelungirea acestui contract nu prea vad....sa fi pe locul 5 in grupa de calificare la Euro, sa ai 2 puncte din 3 meciuri...dar totusi parca echipa nationala a mai intinerit cu Razvan pe banca. Deci  intrebarea e simpla: E bine ca federatia i-a prelungit contractul lui Razvan Lucescu ?

Mai jos aveti statistica lui Razvan de cand e la nationala. Statistica oferita de Blog de Fotbal


Selecţionerul Razvan Lucescu a disputat 14 partide, dar palmaresul său nu-i tocmai de lăudat. A obţinut 5 victorii a remizat de 4 ori şi a pierdut 5 jocuri.

7 din cele 14 meciuri s-au jucat în faza preliminariilor, 5 în calificările pentru World Cup Africa de Sud şi două pentru europeanul din 2012. În disputele oficiale, a scos două victorii (cu Lituania şi I.Feroe) a terminat la egalitate de 4 ori şi a suferit o înfrângere, cu Serbia, 0-5, rezultat ce a făcut ca după 26 de ani “tricolorii” să înregistreze un nou insucces la 5 goluri diferenţă (13 octombrie 1983, Tara Galilor-România 5:0, antrenor M Lucescu).

În 4 meciuri oficiale bifate cu Razvan în deplasare, România a obţinut o victorie în Lituania (0-1, gol Marica),1-1 pe "Stade de France" reuşita noastră fiind defapt un autogol (Escudé) şi un 0-0 în Belarus (7 septembrie 2010).
În 2010, România condusa de Lucescu jr a obţinut doar o victorie din 7 jocuri, în turneul amical din Austria, 3-0 contra modestei Honduras, în rest, reprezentativa contabilizând 4 înfrângeri şi două remize.

O altă cifră deloc favorabilă este cea a golaverajului deţinut de Lucescu jr: 14-17 la general, 7-9 în meciurile oficiale, 6-9 în 7 jocuri din 2010 şi 1-1 în calificarile actuale unde am întâlnit Albania şi Belarus.

3 comentarii:

Adrian Baciu spunea...

eu zic ca DA...Pai cine altcineva? Nu vezi ca Hagi, Popescu & compania, numai gura e de ei...

DrogBa spunea...

Da...dar el a zis ca daca nu califica Romania la Euro isi da demisia iar acum dupa 3 meciuri in care echipa nu a demonstrat mare lucru si are 2 puncte el semneaza pana in 2014.

paginadesport spunea...

Eu cred ca nu e bine deloc, nu are viziune, nici stargetie macar pe termen mediu si odata cu el sau mai degraba in primul rind as oincepe prin a schimba conducerea federatiei, acolo e principala noastra problema.!!!!!