duminică, 1 august 2010

Liga 1 // De-abia Etapa a 2-a si vorbim de arbitraj

E aproape sfarsit de etapa a 2-a ( mai avem CFR - Branesti) si deja vorbim de greselile arbitriilor. La Steaua cu Craiova normal ca trebuia ca cineva sa influenteze meciul si acela a fost Onicas (arbitrul). A aratat offside la golul perfect valid a lui Mihai Costea, dupa care Steaua a revenit, pe final castigand meciul. Dupa meci declaratiile normale: Mititelu "Ma retrag, ceea ce se intampla acum e o mizerie", G.B " Cu sau fara arbitrii noi trebuie sa luam titlul". Da, Steaua trebuie sa ia campionatul, asta intelegm si mai stim si ca marele Piturca nu lasa nimic la intamplare nici macar arbitrajul. Doar vorbim de Victor Piturca. Unul care a folosit pachete de tigari trucate ca sa castige la cazino. Cat putea castiga la cazino? 100-200.000 de dolari? La fotbal miza e infinit mai mare. Asa ca ne putem astepta la orice din partea lui. Chiar si sa mituiasca pe toata lumea din jurul sau si sa zambeasca larg de parca nu s-a intamplat nimic. Si o chestie nemaipomenita dupa meciul asta: Muresan de la CFR i-a tinut parte stelei zicand ca a fost doar o gresela omeneasca...oare de ce, se simte cu musca pe caciula?

Etapa asta am mai avut un Otelul - Pandurii in care Otelul a contat in atac mai tot timpul in timp de echipa de Liga a 2-a (trebuia precizat) nu a avut mai mult de 2 ocazii in tot meciul. Si am avut si un gol foarte frumos inscris de Pena.

Vaslui - TG. Mures 1-1 am vazut meciul dar ma gandesc ca galacticul Lopez nu e chiar asa de bun daca dupa 2 etape are 1 punct. Mai ales ca punctul a fost salvat in minutul 90 .
Gl. Bistrita - Astra 1-1 - Meciul pacii. Dupa acest meci atat de mult  doritul Moraes va ajunge la Brasov.
Urziceni - Rapid 0-0 - Unirea a fost obosita dupa meciul cu Zenit si a fost multumita si cu egalul in timp ce Rapid parca si-a dorit mai mult dar nu a putut. Si asta a fost tot un meci al pacii dar fara goluri.

FC Brasov- U Cluj 3-1 - Chiar daca nucleul de jucatori importanti a plecat la Rapid, Brasov are 6 puncte din primele 2 etape insa de celalta parte U Cluj a facut multe transferuri insa nimic nu se vede dupa aceste doua etape.

Gaz Metan - Poli Timisoara 2-2 - Al doilea egal a lui Poli in acest campionat, penalty usor acordat inca de la inceputul meciului, un Eric fenomenal ca si in prima etapa in timp ce Poli a avut multe ocazii insa nici norocul nu a fost de partea lor. Ma bucur ca Axente a reusit inca un gol dupa cel din Europa League, iar despre titularizarea lui Pantilimon nu am ce sa zic decat ca la Poli se vrea bani, nu conteaza ca din vanzarea de jnucatori,  dintr-o viitoare calificare in Europa League ...se vrea bani si nu conteaza cum se obtin ( performanta...daca e sa fie bine daca nu de la vara probabil ca pleaca).


Dinamo - Sportul 5-3 - Un meci cu multe goluri, Dinamo de la meciul cu Hajduk mi s-a parut ca se deschide cat mai mult..incearca sa joace la spectacol. Sportul nu mai e aceasi gasca nebuna de acum cateva sezoane, poate doar Balan,Varga, Ferfelea sau Curelea putand sa schimbe ceva.

5 comentarii:

Vali D spunea...

Pai.. tot timpul arbitru "face meciul".. la Craiova - Steaua s-a vazut clar ca Steaua a fost avantajata. Nu trebuia sa i se anuleze acel gol lui Mihai Costea.. dar n-ai ce face, astias arbitrii din Romania...saraci!

DlMuresan spunea...

Mereu se va vorbi despre arbitraj, stai linistit. Asa e daca avem arbitrii slabi si pregatiti foarte slab. Doar ca la unele greseli se va vorbi mai mult, la altele mai putin. Golul anulat Pandurilor a fost in urma unei faze, zic eu, mai simplu de judecat decat golul Craiovei. Nici penalty-ul dat de kovacs etapa asta nu e o mandrie pentru arbitrajul romanesc, dar nu s-a vorbit atat de mult despre el

DrogBa spunea...

@DlMuresan Totusi parca se greseste mult mai mult in favoarea echipelor "mari" decat in favoarea celorlalti. Si da, arbitrajul nostru e foarte slab...mie imi placea cum a arbitrat Tudor un timp insa acum si el e la fel de slab.

paginadesport spunea...

Arbitrilor nostru le place sa iasa in evidenta, nu stiu ei ce-i aia discretie ca doar sunt romani ce naiba...si ei citesc Libertatea si Can-Can si ei se uita la OTV si pe la telenovele alea alea... sa nu uitam in ce tara traim...

DrogBa spunea...

@paginadesport Sa nu uitam nici modul in care sunt platiti, la plic. Ce campionat de "pacalici" mai avem si noi.