vineri, 1 octombrie 2010

Ce am reusit noi etapa asta in Cupele Europene

Deci, hai sa recapitulam ce am reusit noi din meciul disputat de CFR Cluj la Roma si de Steaua contra italienilor de la Napoli. CFR Cluj a pierdut ( 2-1 ) insa a aratat un joc foarte bun, si nu are rost sa mai vorbim de cele 2 bare reusite de Traore. Din acest meci de Champions League noi am reusit un gol ( marcat de Rada) si un joc destul de bun dar totusi pana la urma raman punctele...adica 0.



Steaua...ce sa mai zicem de Steaua care a condus 3-0 inca din min 15 si a facut egal (3-3). A avut un start excelent de partida si a inscris 3 goluri (de fapt 2 ca primul a fost un autogol). Pentru Steaua a marcat Tanase printr-o executie frumoasa Kapetanos care a reluat in plasa centrarea venita de la Bonfim. Kapetanos a fost un fel de " inger si demon" pentru Steaua deoarece inainte de pauza a luat rosu dupa “perversa ca pe muntele Olimp” aplicata unui jucator de la Napoli. Dupa aceea s-a rupt firul pentru Steaua, un gol primit inainte de pauza, apoi un gol dintr-un sut de la distanta dupa pauza si....golul lui Cavani venit in minutul 98. Vina arbitrului care a prelungir prea mult meciul, eliminarea lui Kapetanos....pana la urma tot ce conteaza e faptul ca desi au condus cu 3-0 stelistii nu au reusit sa ia decat un punct.

Un comentariu:

hidroizolatii spunea...

De multe ori acuzam arbitrajul de la noi..e parfum pe langa jegosul asta de Marcin Borski si totusi cei de la UEFA parca-s chiori la asemenea gafe facute de acesti amnezici de arbitri!