duminică, 28 noiembrie 2010

Borussia Dortmund continua lupta pentru titlu

A fost etapa cu multe goluri in Bundesliga unde Borussia Dortmund a restabilit diferenta de 7 puncte in fruntea clasamentului, in timp ce Schalke 04  a pierdut (5-0) in fata celor de la Kaiserslautern.
                    
Borussia Dortmund a restabilit diferenta de 7 puncte in fruntea clasamentului cu victoria (4-1) obtinuta impotriva celor de la Mönchengladbach dupa un joc foarte bun. Marco Reus a deschis scorul pentru Mönchengladbach in min 33 insa Dortmund a egalat in prelungirile primei reprize prin Subotic iar in min 52 scorul era 2-1 pt Dormund dupa golul inscris de Kagawa. In min 76 Kevin Grobkreutz face 3-1 pentru ca in min 88 Barrios sa inchida tabela.

Tot 4 goluri a inscris si  Bayern Munchen in victoria (4-1) obtinuta impotriva celor de la Eintracht Frankfurt si Nayern trece pe locul 5 gratie golurilor marcate de Muller, Mario Gomez si dubla lui Timoshchuk. Dupa acest meci Bayern e la 2 puncte in spatele celor de la Hannover, care au invins (3-0) impotriva lui Freiburg.
Bayer  Leverkusen e la 4 puncte de locul 2 ocupat de Mainz, care a invins (3-0) pe Nurnberg.

Dupa ce in etapa trecuta Schalke 04 parea ca isi revine din declin dupa ce a invins (3-0) pe Werder Bremen, etapa asta Schalke a fost umilita (5-0) in deplasare la Kaiserslautern. Schalke 04 ocupa locul 15 cu 13 puncte, la 2 puncte distanta de Stuttgart care a pierdut (2-4) in deplasare la Hamburg. Marica a egalat scorul la 1 in min 9 iar in minutul 15 a luat rosu pentru ca a protestat la adresa arbitrului.

Clasament Bundesliga - Etapa 14

Un comentariu:

paginadesport spunea...

Ribery isi intra in joc , in sfirsit, Bayern ataca tare.
Coteste si cronicaa etapei pe http://paginadesport.info
te astept