luni, 1 noiembrie 2010

Ronaldinho se intoarce la nationala

Jucatorul celor de la A.C Milan, Ronaldinho a fost chemat in lotul Braziliei pentru amicalul cu Argentina de peste o luna. Este prima oara cand Ronaldinho va juca pentru Brazilia din aprilie anul trecut cand a jucat la calificarile pentru Cupa Mondiala.
Dupa un sezon bun la Milan, era normal ca Dunga sa il cheme la nationala pentru Cupa Mondiala insa fostul atacant brazilian l-a lasat acasa, spre suprinderea tuturor.

Cu 87 de aparitii si 32 de goluri la nationala, Ronaldinho are acum sansa sa demonstreze ca merita chemat la nationala si poate cine stie sa ajunga la 100 de aparitii pentru Brazilia. In cautarea primului 11 antrenorul  Coach Mano Menezes i-a chemat la nationala si pe debutantii Rafael ( Manchester United ) si Sandro ( Tottenham).

Brazilia are un record deceniul asta si anume faptul ca nu au mai fost invinsi de Argentina de 9 ani. Daca ar fi sa ne luam dupa statistica meciul asta ar trebui sa fie inca o victorie pentru Menezes deoarece actualul antrenor nu a pierdut de cand l-a inlocuit pe Dunga si nu cred ca ar vrea sa inceapa acum, mai ales cu rivalii din Argentina.

Niciun comentariu: