miercuri, 3 noiembrie 2010

UEFA Champions League Grupa C : Valencia - Rangers



Stadionul "Mestalla" , 26821 de spectatori au asistat la o noua victorie a liliecilor in grupele celei mai importante competitii intercluburi.
Valencia nu era intr-o forma prea grozava, venind dupa o serie de rezultate mai putin reusite : 1-2 cu Barcelona, 1-1 cu Rangers, 1-2 cu Mallorca si 1-1 cu Zaragoza. Aici facand exceptie victoria din Copa del Rey cu CD Logrones.
De partea cealalta Rangers venea dupa o serie buna de rezultate : 3-1 cu Celtic in Old Firm Derby, 2-0 cu Kilmarnock si un semiesec cu Iverness.
Antrenorul Valenciei, Unai Emery a trimis in teren urmatorul 11 : Cesar - Mathieu, Navarro, R.Costa, Miguel - Mata, Albelda, Banega (T.Costa"70"), Joaquin (Pablo Hernandez"85") - Aduriz, Soldado (M.Fernandes"77")
Oaspetii , antrenati de Walter Smith au folosit urmatorea formula de start : McGregor - Whittaker, Broadfoot, Weir, Papac - Bougherra, McCulloch, S.Davis, Edu (Lafferty"83") - K.Miller, Naismith
Liliecii au deschis scorul in min 33 prin Roberto Soldado, dupa un corner in care apararea celor din Rangers nu a reusit sa respinga mingea din centrul careului .
Gazdele si-au dublat avantajul in min 77 printr-un sut la coltul lung al aceluiasi Soldado, care a fructificat excelent pasa venita de la J.Mata.
Tabela s-a inchis in min 90, dupa golul noului intrat Tino Costa, care a fructificat excelent centrarea de pe partea dreapta a lui Miguel.
Dupa aceasta victorie Liliecii urca pe locul 2 al clasamentului, la 3 puncte de liderul Manchester United, care a invins cu 3-0 pe Bursaspor.

Descarcati meciul full :
http://www.megaupload.com/?d=PJSMHDB0

Niciun comentariu: