luni, 1 noiembrie 2010

Bundesliga Etapa 10 : Hoffenheim vs Hannover 96


Stadionul Rhein-Neckar-Arena a gazduit duminica seara 28450 spectatori , martori ai unei victorii categorice a favoritilor.
Hoffenheim avea nevoie de o victorie pentru a se mentine in partea de sus a clasamentului, victorie pe care a obtinut-o lejer in fata unei echipe care a jucat cu un om in minus inca din minutul 19.
Ralf Rangnick a inceput cu urmatoarea formula : Starke - Compper,Vorsah,Gustavo(Gulde "67"),Beck - Weis,Rudy,Sigurdsson - Obasi(Eichner "58"),Ba(Tagoe "81"),Mlapa
Hannover a trimis urmatorul XI : Fromlowitz - Djakpa,Haggui,Schulz,Rausch(Beasley "77") - Pinto(Stindl "46"),Cherundolo,Schmiedebach,Stoppelkamp - Konan,Abdellaoue(Chahed "65").
"Hoffe" venea dupa un 1-0 in DFB Pokal cu Ingolstadt , in timp ce Hannover invinsese pe Fc Koln cu 2-1 in etapa precedenta din Bundesliga.
Golurile partidei au fost marcate de : Sigurdsson ("45" , "48 pen"), Demba Ba ("51"), Mlapa ("71").
TSG urca pe pozitia a 3-a a clasamentului dupa aceasta victorie , in timp ce Hannover coboara pe 6. Etapa viitoare "Hoffe" joaca in deplasare cu HSV , in timp ce Hannover joaca acasa cu liderul Borussia Dortmund.


Descarcati meciul full :
1 Repriza :
http://www.fileserve.com/file/Eea3ee8

Niciun comentariu: