joi, 25 noiembrie 2010

Liga Campionilor- rezultate

Inter Milano, Tottenham Hotspur, Barcelona, Valencia, Manchester United si Shalke 04 s-au calificat in optimi, cu o etapa inainte de incheierea grupelor.

Grupa A

Echipa lui Cristi Chivu, Internazionale Milano, s-a calificat in optimile Champions League, dupa ce a castigat la limita in fata olandezilor de la Twente, scor 1-0.

Fara capitanul echipei nationale, accidentat, Inter s-a impus prin golul lui Cambiasso din minutul 55 si merge mai departe alaturi de Tottenham, care a invins Werder Bremen cu 3-0, golurile au fost marcate de Kaboul '6, Modric '45+1 si Crouch 79.

Grupa B

Shalke04 si-a asigurat calificarea in optimi, dupa ce s-a impus 3-0 in derbyul cu Olympique Lyon prin golurile marcate de Frafan in minutul 13 si Huntelaar in min. 20 si 89. Francezii se bat pina la capat cu Benfica Lisabona, care a cedat la acelasi scor contra lui Hapoel Tel Aviv.

Grupa C

Valencia a facut scorul serii in grupa C, 6-1 acasa cu Bursaspor (Mata '17p, Soldado '21, '75, Aduriz '30, Joaquin '37, Domonguez '78 / Batalla '69) si merge mai departe alaturi de Manchester United, invingatoare 1-0 in fata lui Glasgow Rangers prin golul marca de Rooney in minutul 87 din penalty.

Grupa D


FC Barcelona si-a asigurat prezenta in optimi printr-o victorie, 3-0 pe terenul grecilor de la Panathinakos (Pedro '27 si '69, Messi '62). Rubin Kazan a invins cu 1-0 pe FC Copenhaga, iar inaintea ultimei runde cele doua echipe sunt despartite de un singur punct in lupta pentru locul doi.


Niciun comentariu: