luni, 29 noiembrie 2010

Ziua Z in Primera Division // Preview El Clasico 29.11.2010

In seara asta Real Madrid merge pe Nou Camp si Mourinho spera sa incheie insuccesele din El Clasico din ultimele sezoane. Statisticile nu mint. Din 2008 pana acum, Real Madrid a pierdut majoritatea derby-urilor si umilinta suprema a fost acel 6-2 din mai 2009.

Fotbalistul care si-a facut un obicei din a marca impotriva celor de la Real e "baiatul minune" Lionel Messi. La doar 23 de ani Messi e deja o legenda in Barcelona si este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni fotbalisti care au evoluat pe Nou Camp. Atacantul argentinian a inscris in fiecare El Clasico in care a jucat.
Acest meci este intre cele 2 mai puteri din Spania insa pe teren va fi si o batalie intre Ronaldo si Messi, fiecare avand sanse bune sa castige Balonul de Aur si cine stie....poate meciul asta poate fi factorul decisiv.

Real Madrid e pe locul 1 in La Liga si este neinvinsa de cand a venit Mourinho. Barca e la un punct de locul 1. Cristiano Ronaldo si Messi conduc topul golgheterilor cu 18, respectiv 19 goluri. Deci dupa cum puteti vedea pana acum nu-i desparte mare lucru insa nici meciul din seara asta nu puteam spune ca e decisiv.

In ultimele 8 meciuri de campionat Barca a castigat 7 si a facut un egal in timp ce Real a castigat 6 si a facut egal in 2.

"Am batut Barcelona cu Chelsea si Inter si acum sunt atrenorul celei mai mari rivale si toate astea combinate o primire "de pomina" pe Nou Camp." Mourinho

De la acel 6-2 de pe Bernabeu cred ca ei au o dorinta mare sa ne bata, mai ales cu noile achizitii si cu noul antrenor" Messi



Niciun comentariu: