duminică, 14 noiembrie 2010

Zenit si-a asigurat titlul in Rusia

FC Zenit St Petersburg a castigat titlul in Rusia dupa victoria ( 5-0 ) obtinuta impotriva celor de la Rostov si cu 2 etape inainte de final are 8 puncte in fata locului 2 ocupat de CSKA Moskvoa.
                  

Victoria celor de la Zenit (5-0) in fata celor de la Rostov combinata cu egalul (1-1) reusit de FC Spartak Nalchik acasa cu CSKA Moskvoa i-a asigurat titlul echipei lui Spaletti si echipa e la al doilea titlu in Rusia dupa cel din 2007.

CSKA inca mai spera la titlu dupa victoria (3-1) in fata celor de la Zenit din etapa trecuta insa minunea a tinut doar patru zile. In timp ce CSKA era egalata de Nalchik prin golul lui Arsen Goshokov din minutul 88, Zenit invingea cu 5-0 si stadionul Petrovsky celebra ce-l de-al doilea titlu din istoria lui Zenit.
Danko Lazović  a deschis scorul petru Zenit in minutul 40 din penalty insa Zenit nu s-a multumit cu atat si a majorat scorul prin Sergei Semak (min 75) si Aleksandr Kerzhakov (min 82). Aleksandr Bukharov  a inscris si el doua goluri in ultimele minute si titlul e la Zenit.

Cu 66 de puncte in dreptul lor si mai 2 etape ramase de jucat, Zenit are 8 puncte in fata locului 2 ocupat de CSKA iar podiumul este intregit de Rubin Kazan.

Niciun comentariu: