luni, 8 noiembrie 2010

Rapid 0-0 Steaua

Rapid a terminat la egalitate partida din Giulesti cu Steaua, scor 0-0, niciuna dintre echipe nereusind sa inscrie. Giulestenii au avut ocazii de gol mai mari in prima repriza prin Spadacio si Marcos Antonio, dar Steaua a avut cele mai mari ocazii in repriza secunda, la cele doua bare ale lui Cristi Tanase si Romeo Surdu.

In prima repriza Steaua a ajuns de foarte putine ori la poarta lui Bornescu, de cealalta parte Rapidul a atacat mai mult, dar nu a reusit sa creeze ocazii clare de gol, doar Spadacio a fost mai aproape de gol in minutul 20 cand a trimis din lovitura libera putin pe langa vinclu si Marcos Antonio a trimis o lovitura de cap scoasa fara probleme de Tatarusanu.

Steaua a inceput foarte bine a doua repriza si dupa 10 minute Cristi Tanase a trimis un sut periculos si Bornescu a fost salvat de bara. Marile ocazii au continuat, insa tot la poarta rapidista. In minutul 67 Surdu a primit o pasa ideala in careu, singura si fara marcaj a trimis direct in bara transversala. Steaua a continuat meciul bun si ocazile au continuat, Martinovici si Bicfalvi au trimis spre poarta lui Bornescu, insa fara probleme pentru acesta.

Portarul rapidist a reusit apoi sa-si lanseze colegii pe un contraatac supranumeric, mingea a ajuns la Mihai Roman, a carui sut de la 25 de metri a fost respinsa de Tatarusanu in fata, stelistii scotand apoi mingea din careu. Jocul s-a mutat la cealalta poarta, unde Rapid a avut in minutele de final trei ocazii in aceeasi faza. Mai intai sutul lui Cesinha a fost deviat la Sburlea, acesta a trimis cu capul dar Tatarusanu a respins pana la Roman, al carui sut din intoarcere a trecut peste poarta.

Cele doua echipe se vor intalni si joi in Cupa Romaniei.
foto//gsp.ro

Niciun comentariu: