sâmbătă, 18 aprilie 2009

Craiova a demonstrat ca se poate … voi cand aveti de gand sa jucati fotbal??!!

U. Craiova: o echipa care joaca fotbal adevarat si nu simuleaza la orice faza, nu trage de timp daca conduce insa joaca fotbal. In Romania nu prea mai gasesti o echipa care sa joace fotbal adevarat. O echipa formata din tinere sperante sau chiar fotbalisti in devenire. Fratii Costea care fac spectacol ... eu nu am mai auzit sau vazut frati care sa joace asa de bine impreuna.

Florin Costea probabil daca nu era Roman era deja cotat la 20 de milioane sau cel putin ajungea la o ehipa mare a Europei insa ghinionul lui e ca s-a nascut in Romania iar norocul e ca nu s-a nascut in Bucuresti. Probabil ca daca era din Bucuresti ajungea la una dintre marile puteri: Dinamo sau Steaua. Daca juca la Dinamo nu avea loc de “rebuturi” ca de exemplu Niculescu, Mitea, Marius Niculae, Zicu si lista poate continua. Daca juca la Steaua poate se afla printre jucatorii care au fugit de pe teren ca niste lasi dupa acel scandal cu bricheta din Giulesti. Insa e la Craiova si demonstreaza tuturor ca stie sa joace fotbal si ca nu conteaza ca nu are experienta ci conteaza sa joci fotbal cu placere si nu numai pentru bani.

Mihai Costea probabil a fost adus de Florin la Craiova insa si el a demonstrat ca poate juca fotbal in Liga 1.

Pusti "teribili" ai Craiovei joaca meci de meci joaca cu o inversunare puternica si joaca atat pentru fanii Craiovei care spera sa mai joace si Stiinta lor o data intr-o cupa europeana cat si pentru a arata lumii intregi ca si in Romania se poate juca fotbal ... totul tine de vointa.

La Craiova toata echipa demonstreaza la fiecare meci ca si tinerii pot juca fotbal in adevaratul sens al cuvantului si faptul ca nu au experienta e doar un lucru minor ce nu conteaza intr-un meci de fotbal. Ceea ce ma impresionat cel mai mult e faptul ca niste pusti au demonstrat ca se poate juca si fotbal in Romania.

Dupa U. Craiova speram ca si alte echipe din Liga1 sa se gandeasca serios sa joace fotbal si sa redescopere bucuria de a juca fotbal si din placere nu numai pentru bani.

« Craiova a demonstrat ca se poate … voi cand aveti de gand sa jucati fotbal??!! »


Foto:BDF

Niciun comentariu: