marți, 21 aprilie 2009

NBA Playoffs 09 : La un pas de dezastru

Chicago BULLS – Boston CELTICS
115 – 118

---MECIUL 2 // Prima runda Playoffs 09---
----SCOR GENERAL : 1-1----



Arena: TD Banknorth Garden, Boston
Fani: 18,624
Arbitri: Steve Javie, Ron Garretson, Pat Fraher

Seara a inceput bine pentru fanii gazdelor care si-au vazut echipa conducand inca din primele minute. Cat timp Rondo a fost tinut pe banca, Chicago a reusit sa il anihileze perfect pe Pierce, sa recupereze sase puncte si sa treaca la carma partidei prin cosul de trei puncte a lui Brad Miller : 36-35. Imediat ce Rondo a reintrat pe teren, jocul s-a incins pentru gazde, publicul s-a ridicat in picioare si Boston s-a distantat la cinci puncte.

Absentul serii, Kevin Garnett (Boston), a ratat 23 din ultimele 27 de meciuri din cauza unei accidentari la genunchiul stang si inca nu s-a stabilit o data pentru operatie, fiind mari sanse sa rateze complet finalul sezonului.

Doc Rivers a avut tot timpul ceva de comentat la adresa arbitrilor si s-a ales cu un fault tehnic in prima parte a jocului. Dupa sapte minute din cel de-al doilea sfert, Rondo s-a accidentat la piciorul drept si a fost nevoit sa ia loc din nou pe banca de rezerve. Faulturile s-au inmultit si au fost din ce in ce mai multe probleme de efectiv pentru gazde. Efectul Rondo piere si Chicago trece din nou in avantaj.

Fara cei doi titulari, Garnett si Rondo, Boston a fost departe de forma aratata sezonul trecut, atunci cand a castigat cel de-al 17-lea titlu din istorie.

Al doilea jucator din istoria NBA care a inscris mai mult de 35 de puncte si a dat peste 10 pase decisive la debut, Derek Rose (Chicago), a impresionat publicul din nou prin evolutia sa.

Oaspetii au terminat prima jumatate a meciului cu un avantaj de trei puncte. 61-58.

In partea secunda, Boston au accelerat prin Ray Allen (30 de puncte) si “copillul” Davis (26 de puncte), care au facut uitatata absenta lui Kevin Garnett. Din nefericire pentru Gordon (Chicago), care a facut un meci extraordinar, inscriind 42 de puncte, echipa lui a parasit cu capul plecat arena din Boston, fiind la un pas de o mare surpriza.

A doua confruntare s-a terminat cu scorul final de 115-118 si Celtics spera sa invinga si in meciul de la Chicago.







2 comentarii:

Andr3ye spunea...

Salut
sunt interesat de un aprteneriat intre blogurile noastre
al meu este www.blogspot.com
astept raspuns

Blocksberg spunea...

salut andrei. ma poti contacta la id-ul de messenger "yoo_dany91" si vom discuta mai multe atunci. cred ca un parteneriat intre bloguri ar fi benefic pentru toata lunea.