duminică, 19 decembrie 2010

Dortmund incheie anul cu o infrangere

Golul tarziu inscris de Fanis Gekas a adus victoria pentru Frankfurt in meciul cu liderii din Bundesliga, Dortmund in timp ce cele 3 goluri inscrise de Raul au fost de ajuns pentru victoria celor de la  Schalke impotrica celor de la Koln.



Borussia Dortmund a intrat in vacanta de iarna cu o infrangere (1-0) in fata celor de la Frankfurt in ziua in care Raul a reusit un hat-trick pentru Schalke in victoria (3-0) impotriva celor de la Koln. Dortmund a mers in deplasare la Frankfurt in cautarea celei de-a 8 victorie consecutiva insa golul din minutul 87 marcat de Gekas a adus cele 3 puncte la gazde. Acest meci a insemnat si a doua infrangere in campionat pentru echipa antrenata de Jurgen Klopp dupa ce in prima etapa au pierdut acasa (0-2) cu Leverkusen. Dupa acest meci Borussia Dortmund ramane pe primul loc in Bundesliga insa avansul de 13 puncte se schimba in 10 deoarece ocupanta locului 2,  Mainz, a invins (4-2) pe St. Pauli. Tanarul André Schürrle a inscris o dubla pentru Mainz.

Schalke a celebrat a patra victorie in ultimele 5 meciuri din Bundesliga dupa a invins (3-0) pe echipa unde evolueaza si romanul Alexandru Ionita care a inceput meciul pe banca de rezerve insa a jucat 28 de minute.
In celelalte meciuri, Džeko a inscris golul egalizator pentru Wolfsburg in prelungirile egalului (2-2) cu Hoffenheim iar Werder Bremen a pierdut (2-1) acasa impotriva celor de la Kaiserslautern.

Niciun comentariu: