luni, 6 decembrie 2010

Barcelona tureaza motoarele

Barcelona a invins (3-0) pe  Osasuna intr-un meci care nu era sigur ca se va juca insa cu intarziere de 45 de minute Messi si compania se mentin in fruntea clasamntului si la 2 puncte distanta fata de locul 2 ocupat de Real Madrid care a invins (2-0) pe Valencia cu o "dubla" reusita de Ronaldo.

F.C Barcelona a inceput ziua de sambata nestiind daca vor juca sau nu meciul din deplasare de la Osasuna dar si asa si-au asigurat victoria si cele 3 puncte. Protestul controlorilor de trafic a pus in problema disputarea meciului insa dupa o lunga calatorie cu autocarul, Barcelona a ajuns in Osasuna si meciul a inceput cu o intarziere de 45 de minute. Chiar si cu aceasta intarziere Barcelona ne-a demonstrat inca o data ca sunt intr-o forma de zile mari dupa ce in ultimele 3 meciuri au inscris 16 goluri, ultimul meci fiind derby-ul castigat in fata Realului care etapa aceasta a invins 2-0 pe Valencia.

Pedro a deschis scorul pentru Barcelona din pasa lui Messi care apoi a lovit bara insa in a doua repriza acelasi Messi a reusit sa mareasca avantajul Barcelonei. In minutul 84 Messi a reusit "dubla" din penalty si Barca se mentine in fruntea clasamentului.

Celor de la Rea Madrid le-a trebuit 73 de minute pentru a rupe apararea Valenciei insa dupa, Ronaldo din pasa lui Ozil a deschis scorul iar mai apoi tot Ronaldo a reusit "dubla" si Realul ramane la 2 puncte diferenta de Barcelona.
Pentru Atletico Madrid a fost o sambata mai putin fericita dupa ce au pierdut (2-0) in fata celor de la  Levante si raman pe locul 7. Echipa de pe locul 3, Villarreal a invins (1-0) acasa pe Sevilla.

Un comentariu:

criticul spunea...

Barcelona este cea mai buna echipa din lume la ora actuala,care practica cel mai frumos fotbal din lume,neegalat de nimeni pana acum.