miercuri, 22 decembrie 2010

Cel mai egoist fotbalist

Mario Balotelli nu si-a facut prea multi prieteni dupa transferul sau de la Inter la Manchester City, realizat in vara asta. Comentarile sale dupa ce a fost numit cel mai bun tanar fotbalist  din Europa nu fac decat sa adauge inca un lucru la reputatia sa de "mare egoist"...in mare parte a timpului chiar nesimtit.

Balotelli a fost numit castigatorul "Golden Boy ", trofeu realizat de ziarul italian Tuttosport la care voteaza jurnalisti din intreaga europa pentru a descoperi cel mai bun fotbalist U21 din Europa. In ani trecuti acest trofeu a fost castigat de fotbalisti celebri precum Lionel Messi, Wayne Rooney, Cesc Fabregas si Rafael van der Vaart. Anul acesta locul 2 i-a revenit tanarului de la Arsenal si anume lui Jack Wilsheree iar pe podium a mai fost si portarul celor de la Atletico Madrid,  David de Gea.

Cu siguranta Mario nu prea s-a uitat la Premier League pentru ca habar nu avea cine e Wilsheree: "Nu ştiu cine este Wilshere, dar cînd voi juca următoarea dată cu Arsenal îl voi urmări cu atenţie. Poate îi pot arăta trofeul şi să îi reamintesc cine l-a cîştigat".

Balotelli a continuat: "Sunt bucuros că am primit acest premiu. Acum doi ani am fost pe şase, iar anul trecut pe patru. Era rîndul meu să cîştig. Există un singur jucător care este un pic mai bun decât mine, Messi. Toţi ceilalţi sunt în spatele meu".

Pana acum Mario Balotelli a inscris 5 goluri in 9 meciuri jucate si a luat 5 cartonase (1 rosu). Balotelli e numit de multi cel mai bun fotbalist produs de Italia in ultimul timp. Are potentialul unui viitor mare fotbalist insa egoismul si "prostia" sa din unele momente i-au cauzat probleme la Inter. Ramane de vazut daca Mancini poate sa-l stapaneasca la Manchester City sau va ramane o vesnica speranta.

Un comentariu:

ciripitoru spunea...

cel mai egoist da...dar probabil si unul dintre cei mai talentati jucatori din lume la ora actuala....doar sa dea de un mare antrenor care sa-l puna cu capul pe umeri...gen Sir Alex Ferguson...