sâmbătă, 11 decembrie 2010

Napoli, oraşul interzis


Suporterii stelişti primesc sfaturi să nu se deplaseze la Napoli, că oamenii sunt periculoşi! Aşa, şi? Unde în lumea aceasta, nu există asemenea oameni?! Faptul că echipa ta de suflet joacă unul dintre cele mai importante meciuri ale ultimilor ani, este un motiv suficient să o însoţeşti pentru a o încuraja. Evident, dacă dispui de resurse financiare şi de timp liber. Pare aberant, dar tocmai conducătorii clubului îi sfătuiesc pe fani să nu facă deplasarea!

Motivul real poate să fie altul... Încă un gest necugetat al fanilor, asemănătoar celui din tur cu echipa italiană, ori ca cel din partida cu Utrecht, i-ar putea aduce o suspendare sau o penalizare drastică Stelei. Să fie aceasta adevărata cauză a mesajului oficialilor din Ghencea? Este posibil, dar în felul acesta aplicăm tehnica drobului de sare şi ar trebui ca la niciun meci din Europa, să nu mai vină suporterii să-şi încurajeze favoriţii. Pare un gest de nerecunoştinţă la adresa fanilor, în ciuda faptului că nici ei nu au arătat prea multă solidaritate pentru club. Cum să aibă Steaua meci în Giuleşti şi să nu aibă niciun fan!? Două sezoane la rând! Unde este iubirea!? Pe internet există cu siguranţă cei mai mulţi susţinători stelişti, care ocazional, în aceste zile vorbesc despre Rapidul cel comunist! Domnilor, ce v-a apucat acum? Mă gândesc că mai degrabă aţi vorbi despre Napoli. Cel al lui Maradona sau cel actual, al lui Cavanni şi Hamsik, pentru că în acest oraş, Steaua, îşi joacă o filă din tumultoasa sa istorie.

Ar trebui să nu-l ascultaţi pe Becali sau Argăseală şi să vă duceţi în număr cât mai mare să luaţi parte la un meci de neuitat! Chiar nu aveţi alte probleme, ori interese decât tricourile cu soarele comunist pe care le-a îmbrăcat Rapidul? E cam ciudat... Se apropie Anul Nou şi este bine să ştiţi că ideea de fotbal comunist nu se referă la propagandă şi tricouri, ci la abuzuri şi practici discutabile... Mergeţi la Napoli, pentru tot ceea ce înseamnă Steaua şi n-o să vă pară rău!

Un comentariu:

criticul spunea...

La Napoli nu pot exista decat trei pericole pentru Steaua:

1.) Camorra-celebra organizatie criminala;
2.) Hotii care ataca oamenii pe strada,indeosebi bandele de motociclisti,din cate am inteles;
3.) Gunoaiele,care sunt enorm de multe in acest oras,deci se recomanda a se purta masti de gaze pe fata pentru a nu respira aerul ala infestat. :)

A.C.Napoli si tifosii ei trebuie sa fie pentru stelisti ultimele pericole la care sa se gandeasca.