vineri, 8 mai 2009

Cleveland nu se opreşte

Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers 85 - 105 (meciul 2 - scor general : 0-2)

După ce a reuşit să învingă şi în primul meci, cu 99 la 72, Cleveland nu şi-a dezamăgit fanii nici aseară, cîştigînd şi cea de-a doua partidă a semifinalelor conferinţei, scor 105 la 85.

Cîştigător al premiului MVP, sezonul 2008-2009, LeBron James şi-a răsplătit susţinătorii cu 27 de puncte marcate, 3 recuperări şi 5 pase decisive. În 6 meciuri jucate în Playoffuri, James are o medie de 31.5 puncte.

"Nu vreau să spun că sunt surprins. Sunterm doar o echipă foarte bună. Avem încredere unul în celălalt şi suntem foarte optimişti.", a declarat LeBron James pentru site-ul oficial al NBA.

Maurice Evans (16 puncte) şi Mike Bibby (11 puncte) au trebuit să facă uitată absenţa de la mijloc a lui Al Horford şi a lui Marvin Williams, ambii fiind accidentaţi. În timpul celui de-al treilea sfert, Joe Johnson şi-a scrîntit glezna şi nu a mai putut să revină.

"Nu pot să mă gîndesc că nu aş putea juca. Suntem conduşi cu 2-0 la general şi vreau să îmi ajut colegii. Sper că în 48 de ore să mă simt mult mai bine." (Joe Johnson - Atlanta Hawks)

Hawks nu a arătat ca o echipa suficient de puternică să treacă în finala conferinţei. Terenul propriu va reprezenta un avantaj în meciul viitor, de care cei de la Atlanta speră să profite.

Top 5 marcatori:

1.LeBron James (Cleveland) - 27 de puncte
2.Wally Sczerbiak (Cleveland) - 17
3.Maurice Evans (Atlanta) - 16
4.Mo Williams (Cleveland) - 15
5.Delonte West (Cleveland) - 14

sursa: gsp.ro

Niciun comentariu: