miercuri, 20 mai 2009

Sahtior Donetk - Werder Bremen 2-1

Formatia Sahtior Donetsk antrenata de Mircea Lucescu a castigat ultima editie a Cupei Uefa cu scorul de 2-1 in fata echipei Werder Bremen din Germania.


In prima repriza Sahtior a jucat combinativ si in minutul 25 au inscris prin golul marcat de brazilianul Luiz Adriano. In minutul 35 Naldo de la Werder Bremen aduce egalarea printr-o lovitura libera la care portarul celor de la Sahtior, Pyatov a gresit si scorul era 1-1.

In a doua repriza ambele echipe au jucat prudent si Werder Bremen a mai avut cateva faze la poarta aparata de Pyatov. In minutul 90 scorul era 1-1 si se trecea la cele 2 reprize de prelungiri.
In minutul 97 un alt brazilian, Jadson a adus fericirea pentru echipa lui Mircea Lucescu, care astfel devina primul si ultimul antrenor roman care castiga Cupa Uefa care de la anul viitor se va numi Uefa Europa League.

ŞAHTIOR: Pyatov - Kucher, Cigrinsky, Lewandovski, Raţ - Srna (c), Wilian, Fernandinho, Jadson, Ilsinho - Luiz Adriano. Antrenor: Mircea Lucescu.

WERDER: Wiese - Fritz, Naldo, Prodl, Boenisch - Baumann (c), Ozil, Frings, Niemeyer - Pizzaro, Rosenberg. Antrenor: Thomas Schaff.
URMARITI GOLURILE DIN FINALA UEFA MAI JOS:
URMARITI MAI JOS BUCURIA ELEILOR LUI MIRCEA LUCESCU DUPA MECI:

Niciun comentariu: