marți, 19 mai 2009

Finala Cupei UEFA, editia 2008/2009: Sahtior Donetk - Werder Bremen



Echipa ucrainiana Sahtior Donetk si echipa germana Werder Bremen se vor infrunta pentru castigarea Cupei Uefa pe stadionul Sukru Saracoglu Stadium din Istanbul.Finala va fi transmisa de de ProTv miercuri la 20:45.






Sahtior Donetk



Shakhtar spera sa devina prima echipa din Ucraina care castiga un Trofeu European dupa ce a iesit din Uniunea Siovietica.Ei vin dupa un meci castigat cu 3-0 in campionat in fata celor de la Zarya Lugansk,si cu aceasta victorie si-au asigurat locul 2 care le permite accederea in turul 3 preliminar al Champions League.


Mircea Lucescu:”Vom face tot ce ne sta in putinta pentru a castiga Cupa Uefa.”

Portarul Andriy Pyatov a fost cheia succesului echipei lui Lucescu in Cupa Uefa el primind doar 5 goluri in tot sezonul de Cupa Uefa.





Werder Bremen


Werder Bremen vor primu lor success dupa castigarea cupei din anul 1992,care de la anul viitor se va numi Uefa Europa League.La Bremen vor lipsi brazilianul Diego si Hugo Almeida din cauza ca sunt suspendati.

In campionat Werder nu sta deloc bine, in ultima etapa fiind invinsa cu 1-3 de catre Karlsruher si ocupa locul 10 cu o etapa inaintea finalului campionatului cand va intalni pe ocupanta locului 1 Wolfsburg.

Niciun comentariu: