duminică, 10 mai 2009

Ghioane marcheaza din nou si Dinamo Kiev castiga titlul in Ucraina

Fotbalistul roman Tiberiu Ghioane a marcat din nou pentru formatia sa,Dinamo Kiev,in partida din etapa 27 a campionatului din Ucraina contra celor de la Tavria Simferopol.Echipa la care joaca romanii Tiberiu Ghioane si Florin Cenat a castigat cu 3-2 partida cu cei de la Tavria Simferopol.


Tavria Simferopol a deschis scorul prin golul lui Idahor in minutul 3.Dupa pauza Tiberiu Ghioane a adus egalitatea pe tabela prin golul inscris in minutul 55.Bucuria nu a tinut prea mult pentru Dinamo Kiev deoarece 2 minute mai tarziu Simferopol a inscris pentru 2-1 prin golul marcat de Monakhov.In minutul 76 . Nesmachniy inscrie pentru Dinamo Kiev si restabileste egalitatea la 2.In minutul 90 Aliyev face 3-2 pentru Dinamo Kiev,care castiga titlul in Ucraina anul acesta.
Dupa 27 de etape Dinamo Kiev este campioana iar Sahtior Donetsk e pe locul 2 la 12 puncte si mai sunt 3 etape care nu mai pot schimba ocupanta locului 1 insa pentru locul 2 se bat Sahtior Donetsk cu 58 de puncte si cei de la Metalist Harkov care au 53 de puncte.

Niciun comentariu: