marți, 12 mai 2009

SPECIAL GOLDEN-SPORT:Dinamo-Poli…..mai mult decît un meci.(Partea III)

In returul sezonului 2003-2004 cu 3 etape inainte de finalul campionatului Poli Aek avea meci cu Dinamo pe stadionul Dan Paltinisanu.Dupa meciul dezastuos din tur in care Poli a pierdut cu 4-2,fanii timisoreni se asteptau ca jucatorii sa isi dea viata pe teren ca sa spele rusinea din tur.

Nici bine nu a inceput si Claudiu Niculescu inscrie dintr-o lovitura libera scoasa de Danciulescu si cei 40.000 de fani prezenti la meci se gandeau deja la dezastrul din tur.In minutul 42 Danciulescu inscrie pentru 0-2 din centrarea lui Niculescu,insa la reluarile tv sa vazut clar ofsaid-ul in care se afla Danciulescu.


In a doua repriza Barcauan il faulteaza pe Balace in careu insa arbitrul Sorin Corpodean a dat doar o lovitura libera pentru Poli.Cu trei minute inainte de final Balace inscrie pentru 1-2 printr-un lob peste portarul Cristi Munteanu.
Dupa aceasta partida Dinamo ramanea pe primul loc cu 66 de puncte,cu 6 puncte mai putin ca ocupanta locului 2,si mai avea de jucat 2 meciuri. cu Apulum Alba Iulia si cu Ceahlaul Piarta Neamt.Poli Aek ramanea pe locul 6 cu 38 de puncte.La sfarsitul acelui sezon Dinamo castiga campionatul cu 70 de puncte iar Poli ocupa locul 8 cu 39 de puncte.
Urmariti acel meci AICI!!!!!

Niciun comentariu: