vineri, 22 mai 2009

Care echipa va fi campioana Germaniei?

A fost un campionat spectaculos in prima liga germana de fotbal din care s-au disputat 33 de etape. Maine se va juca ultima etapa care va decide campioane Germaniei,unde Wolfsburg pare favorita. De asemenea o lupta stransa se da si pentru evitarea retrogradarii intre Borussia Monchengladbach, echipa unde Vlad Munteanu este imprumutat, Arminia Bielefeld si echipa romanilor Jula si Burca, Energie Cottbus.

Bayern Munchen va avea cu siguranta un meci dificil acasa contra celor de la VFB Stuttgart, echipa care a avut un start modest de sezon dar care si-a revenit treptat. Nu le va fi usor celor de la Bayern sa castige, mai ales ca momentan au doar un antrenor interimar, anume pe Jupp Heynckes. Pentru ca cei din Munchen sa redevina campion trebuie sa ia toate cele 3 puncte puse in joc iar cei de la Wolfsburg sa piarda in deplasarea de la Bremen.

Wolfsburg va juca pe teren propriu un meci istoric,care ar putea consemna titlul de campioana in Germania,implicit o participare directa in grupele Ligii Campionilor. Adversara este Werder Bremen, echipa care in campionat se afla pe un modest loc 10 si care recent a pierdut Cupa UEFA, castigata de Sahtior-ul lui Mircea Lucescu. Echipa lui Magath are nevoie de minim un egal pentru a fi siguri de castigarea titlului.

Hertha Berlin desi este iesita din lupta pentru titlu,inca spera la participarea in Liga Campionilor. Desi teoretic au o deplasare facila contra celor Karlsruhe,depinde de rezultatul meciului Bayern Munchen si VFB Stuttgart,meci de care pe care. Cea care va castiga are sanse pentru titlu si isi asigura un loc de Champions League iar cea care va pierde risca sa joace in Europa League.

TOP 5 Bundesliga dupa 33 de etape:

1.VFL Wolfsburg---66 pct
2.Bayern Munchen---64 pct
3.VFB Stuttgart---64 pct
4.Hertha Berlin---63 pct
5.Borussia Dortmund ---58 pct

Ramane de vazut cine va castigat titlul in Bundesliga.

6 comentarii:

Ady spunea...

Cred ca Bayern castiga anul asta...

Anonim spunea...

As zice Wolfsburg are prima sansa,dupa aceea Stuttgart.E posibil ca Bayern sa iasa afara din lupta si pentru Champions League,la cat de slab joaca,iar Hertha sa termine pe 3.Va fi intr-adevar o etapa de foc...

DrogBa spunea...

eu cred ca Stuttgart va castiga campionatul..........insa eu vrea sa il castige Herta Berlin

VG spunea...

lasati cititorii sa isi dea cu presupusu ;)

Game spunea...

Dupa esecul din Cupa UEFA , Werder Bremen poate doar sa-i incurce pe Wolfsburg si sa trimita titlul in Munchen (in cazul in care echipa din capitala bavariei bate trupa lui Babbel ) :D
Dar....sa fie cum ziceti voi , sa mearga la astia cu Volskwagen :D

PS : O sa fie o super transmisie in pararel pe Sport Klub . Au trecut 33 de etape care nu conteaza fara aceste 90 de minute esentiale ramase .

Gooner spunea...

Minutul 58: Wolfsburg 4-1 Werder Bremen (Gol Grafite !)

WOLFSBURG este noua CAMPIOANA a GERMANIEI !

A. Biefeld traieste o drama.... Dante o scapa pe Gladbach . (deocamdata)