vineri, 1 mai 2009

El Clasico-meciul suprem in etapa 33 din Primera Division


In etapa cu numarul 33 din prima liga spaniola se vor intalni doua dintre cele mai titrate echipe din Spania,dar si din lume,meciul dintre Real Madrid si Barcelona.Meciul are o miza enorma,nu numai pentru orgoliu ci si pentru cele 3 puncte care pot decide viitoarea campioana.Daca Barca va castiga atunci se va distanta la 7 puncte de Real Madrid si in proportie de 90% va fi campioana,insa daca "galacticii" vor obtine cele 3 puncte puse in joc atunci diferenta dintre cele doua echipe se va reduce la doar un punct iar finalul din Primera va fi intr-adevar unul incins.

Barcelona vine dupa o remiza alba cu Chelsea din semifinalele Ligii Campionilor avand un moral bun pentru meciul ce sa va disputa pe arena "Santiago Bernabeu" din Madrid.Antrenorul madrilenilor,Juande Ramos,declara faptul ca are pregatit "un plan anti-Barca".Acest plan cel mai probabil consta in folosirea in prima echipa a lui Robben si Heinze,recuperati mai repede decat se anticipa in urma unor accidentari usoare suferite de cei doi.Insa Ramos nu va putea conta pe Guti pentru acest meci.De partea cealalta o absenta notabila in lotul catalanilor este cea a lui Rafa Marquez,accidentat la genunchiul stang in meciul cu Chelsea.Ramane de vazut care echipa va triumfa in acest super-meci.

3 comentarii:

Blocksberg spunea...

Sper sa castige Real. Ar fi foarte tare sa se apropie la un singur punct de Barcelona si de ce nu sa nu le fure si titlul. Prin urmare HALA MADRID.

damaris_mailat spunea...

sper xa barcelona sa castige
vamios barca

DrogBa spunea...

si eu sper sa castige Barca....Go Messi......